Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016

Οι εργαζόμενοι των 100 ευρώ το μήνα η νέα… μόδα στην αγορά εργασίας

Η νέα γενιά των 100 ευρώ κάνει την εμφάνισή της στην αγορά εργασίας , καθώς μπροστά στον εφιάλτη της ανεργίας, όλο και περισσότεροι νέοι αναγκάζονται να απασχολούνται με δουλειές του ποδαριού αποδεχόμενοι μισθούς πείνας.

Οι εργαζόμενοι των 100 ευρώ το μήνα η νέα… μόδα στην αγορά εργασίαςΌπως σημειώνουν Τα Νέα της Πέμπτης, σήμερα κάνουν θραύση οι φτωχοί εργαζόμενοι. Η έκρηξη της ανεργίας και η εργασιακή ζούγκλα οδηγούν σε φτωχοποίηση μια ολόκληρη γενιά εργαζομένων.

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ. Είναι Δυνατόν;

Μετά την πραγματικά απίστευτη «γκάφα» του κ. Γκόντα  (για την οποία άραγε αποδόθηκαν ποτέ ευθύνες ή πέρασε "στο ντούκου";) να μην δηλώσει το Πάρκο Πυρσινέλλα στο κτηματολόγιο…

… μετά τη μεταβίβαση της έκτασης στο Δημόσιο λες και δεν μπορούσε να υποβληθεί εκπρόθεσμη δήλωση (μόνο για υπουργούς ισχύουν αυτά;) εφόσον η έκταση ανήκε στον Δήμο τα τελευταία 45 χρόνια τουλάχιστον…

8 πράγματα που δεν γνωρίζατε για το όνομα Δημήτρης


8 πράγματα που δεν γνωρίζατε για το όνομα ΔημήτρηςΑπό πού προέρχεται το όνομα Δημήτρης; Πόσοι Έλληνες απαντούν σε αυτό και γιατί το γιορτάζουμε στις 26 Οκτωβρίου. Μάθετε οκτώ «μυστικά» ενός από τα δημοφιλέστερα ελληνικά ονόματα.

Τελευταία Νέα