Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

ΓΙΑΝΝΕΝΑ:Επέστρεψε και πάλι το (δέντρο) εφιάλτης που... δεν είναι ούτε δέντρο ούτε Χριστουγεννιάτικο!


Μπορείτε και πάλι να την βλέπετε καθημερινά στην αρχή της οδού Γαριβάλδη

Αποτελεί μια μεταλλική κατασκευή σύγχρονης τέχνης, η οποία ωστόσο, δε θα λέγαμε πως χαίρει της εκτίμησης των πολιτών,που μάλλον περίμεναν κάτι πιο... παραδοσιακό. Ένα έλατο για παράδειγμα, με λαμπάκια, στολίδια και μια φάτνη από κάτω.Πρόκειται για το δέντρο που τοποθέτησε πέρυσι στην κεντρική πλατεία της πόλης των Ιωαννίνων ο Δήμος και είναι έργο που δημιούργησε ο Γιώργος Κεβρεκίδης.Με μια πρώτη ματιά μοιάζει σαν τον ψυχεδελικό πύργο του Άιφελ για νάνους ή μήπως είναι μια μεταμοντέρνα ινδιάνικη σκηνή με φωτόσπαθα; Φωλιά για ραδιενεργά χελιδόνια; Εξωγήινο μήνυμα από το μακρινό διάστημα;Το ”Δέντρο-Τζαμάλα” ή “Τριμουσόν”όπως το...

ΒΙΝΤΕΟ: Η πρόταση γάμου από τα Γιάννενα που... συγκίνησε

Στην πρωτεύουσα της Ηπείρου πέρασαν και οι δυο τα όμορφα φοιτητικά τους χρόνια...
Μια ιδιαίτερα συγκινητική πρόταση γάμου πραγματοποιήθηκε πρόσφατα με φόντο τη λίμνη των Ιωαννίνων και οι πρωταγωνιστές της κατάφεραν να κάνουν φίλους, γνωστούς, αλλά και... αγνώστους που παρακολούθησαν το βίντεο μέσω του facebook, να δακρύσουν. 
Πριν περίπου ένα μήνα, Σάββατο, ήταν η ημέρα την οποία επέλεξε ο Παναγιώτης για να ζητήσει από τη Χριστίνα να ζήσουν μαζί το υπόλοιπο της ζωής τους. Η επιλογή της πόλης των Ιωαννίνων μόνο...
τυχαία δεν ήταν, καθώς εκεί γνωρίστηκε το ζευγάρι πριν από περίπου τρία χρόνια.
Παρότι, λοιπόν, ο Παναγιώτης ζει στην Καβάλα και η Χριστίνα κατάγεται από τα Γιαννιτσά, η απόφαση να στηθεί το "σκηνικό της ευτυχίας" μπροστά στη λίμνη της πρωτεύουσας της Ηπείρου, ήταν αδιαπραγμάτευτη.
Άλλωστε, εκεί πέρασαν και οι δυο τα όμορφα φοιτητικά τους χρόνια.

Γιάννενα: Πληρότητες στο απόλυτο… Κλασικός εορταστικός προορισμός ο Νομός Ιωαννίνων!

Σε κλασικό εορταστικό προορισμό εξελίσσεται πλέον ο Νομός Ιωαννίνων... Η άριστη φιλοξενία που παρέχει η περιοχή, ο συνδυασμός της πόλης με τα γραφικά ορεινά χωριά και η συστηματική δουλειά που γίνεται από την Ένωση Ξενοδόχων, έχουν ως αποτέλεσμα να τοποθετούν τα Γιάννινα στους αγαπημένους προορισμούς για τις ημέρες των εορτών.
Η πόλη, το Μέτσοβο, το Ζαγόρι, η Κόνιτσα, τα Τζουμέρκα, αναμένεται να έχουν κι αυτή τη φορά την τιμητική τους...

"Κουνήθηκε " Η Κέρκυρα .Αισθητός και στα Γιάννενα

Σεισμική δόνηση 4,1 R  σημειώθηκε στις 11.39, 39 χλμ βόρεια της Κέρκυρας .
Το εστιακό βάθος του σεισμού στα 10 χλμ.

«Ανάσα» για χιλιάδες αγρότες

Πιστώθηκαν στους λογαριασμούς τους 932 εκατ. ευρώ


Πιστώθηκε στους λογαριασμούς 622.000 αγροτών, το ποσό των 932 εκατ. ευρώ που αποτελεί το υπόλοιπο της βασικής και της πράσινης ενίσχυσης, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα πληρωθούν 245 εκατ. ευρώ της εξισωτικής αποζημίωσης σε περίπου 300.000 αγρότες των ορεινών και μειονεκτικών περιοχών.Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου, αν συνυπολογιστούν τα περίπου 250 εκατ. ευρώ που αναλογούν στους συνταξιούχους του ΟΓΑ από το πλεόνασμα που θα διανείμει η...

Ιωάννινα: Χριστουγεννιάτικη γιορτή από τον Πολιτιστικό Σύλλογο “Ο Πλάτανος”

Σας προσκαλούμε την Κυριακή 18/12/2016 και ώρα 11:00 – 14:00 στην πλατεία του Πλατάνου, στην καθιερωμένη μας χριστουγεννιάτικη γιορτή, που είναι αφιερωμένη στα παιδιά.

Το πρόγραμμά μας περιέχει:
* Μικρό θεατρικό sketch ” Τα καλικαντζαράκια”, με πρωταγωνιστές τα παιδιά του τμήματος μας.
* Δημιουργική απασχόληση και στολισμός χριστουγεννιάτικου δέντρου με όλα τα παιδιά.
* Χορευτική παράσταση με πρωταγωνιστές τα παιδιά των τμημάτων Παραδοσιακού χορού και Dance Fitness.
* Ο Άι – Βασίλης θα μοιράσει γλυκά και δώρα σε όλους!
* BAZAAR με κατασκευές από τις κυρίες του Συλλόγου.

Σας περιμένουμε!!! ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Έκρηξη λεωφορείου στην Τουρκία: Πάνω από 13 οι νεκροί (video)

Σφοδρή έκρηξη σημειώθηκε σε λεωφορείο κοντά στο Πανεπιστήμιο της Καισάρειας, στην Τουρκία. Πηγές από νοσοκομείο της περιοχής, επιβεβαιώνουν ότι υπάρχουν κάποιοι νεκροί και τραυματίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές ασφαλείας που μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, το λεωφορείο ήταν εν κινήσει και μετέφερε στρατιώτες και πολίτες.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η έκρηξη συνέβη όταν το λεωφορείο πέρασε δίπλα από όχημα, που ήταν φορτωμένο με εκρηκτικά.

Τελευταία Νέα