Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Ο ΝΕΟΣ ΧΙΟΝΙΑΣ CAIUS !! ΑΠΟ 16-20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Σύμφωνα με την επίσημη μετεωρολογική υπηρεσία της Γερμανίας, βαρομετρικό χαμηλό από την Σκανδιναβία όπου αυτή την ώρα δίνει εκεί σφοδρές χιονοπτώσεις με αρκετό ψύχος, θα κατέβει νοτιότερα μεταξύ 16-20 Ιανουαρίου, επηρεάζοντας με βροχές, καταιγίδες και ισχυρές χιονοπτώσεις όλη την κεντρική και ανατολική Ευρώπη.
Πλοκάμια του βαρομετρικού αυτού χαμηλού σε συνδυασμό με πλοκάμια του ψύχους στην κεντρική Ευρώπη, φαίνεται να δίνουν ισχυρές χιονοπτώσεις με πιθανότητα ακόμα και 100%, σε όλη την δυτική Μακεδονία και σε περιοχές της

ΓΙΑΝΝΕΝΑ-Ασθενής σεισμική δόνηση 3 ρίχτερ

Σεισμική δόνηση 3 Ρίχτερ(αρχική αυτόματη μέτρηση) σημειώθηκε πριν από λίγο στην περιοχή των Ιωαννίνων.Σύμφωνα με την αυτόματη, προκαταρκτική λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, ο σεισμός εκδηλώθηκε στις 19:24:36 και το επίκεντρο εντοπίστηκε Βορειοδυτικά των...
Ιωαννίνων,κοντά στο σημείο που έγινε και ο ισχυρός σεισμός των 5,3 ρίχτερ.Το εστιακό βάθος υπολογίστηκε στα 10 χλμ.

Σήμερα Παρασκευή και 13: Τι συμβαίνει με αυτή την παράξενη ημέρα; Μύθοι και πραγματικότητα

Σε όλο τον κόσμο, η σημερινή ημέρα, Παρασκευή και 13, έχει ταυτιστεί με σκοτεινούς μύθους, δεισιδαιμονίες και κακοτυχία. Τι συμβαίνει με αυτή την παράξενη ημέρα και πού βρίσκονται οι ρίζες της;

Χαρακτηριστικό της προκατάληψης, η οποία είναι ιδιαιτέρως ισχυρή στις αγγλοσαξωνικές και τις ισπανόφωνες χώρες, είναι το γεγονός πως πολλά κτήρια δεν διαθέτουν 13ο όροφο ή ακόμα ο αριθμός απαλείφεται από τις οδούς.

Γιάννενα ..Μόνοι τους αποχιόνισαν οι καταστηματάρχες στους πεζοδρόμους...

Το χιόνι όπως ακριβώς έπεσε έτσι, περίπου παρέμενε, για τρίτη ημέρα στους πεζοδρόμους της πόλης.

Η κεντρική αγορά της πόλης, σχεδόν είχε νεκρώσει καθώς οι μετακινήσεις, εξ αιτίας και του παγετού που ακολούθησε ήταν δύσκολες, ενώ αλάτι δεν υπήρχε σχεδόν πουθενά...

ΓΙΑΝΝΕΝΑ Από που μπορούν να προμηθευτούν αλάτι οι πολίτες

Από το Δήμο Ιωαννιτών γίνεται γνωστό ότι έχει γίνει διανομή αλατιού σε διάφορα σημεία της πόλης των Ιωαννίνων.

Τα σημεία στα οποία μπορούν οι πολίτες να προμηθευτούν το αλάτι είναι:

1. Κεντρικό Δημαρχείο
2. Πλατεία Λακκωμάτων
3. ΔΡΟΣΙΑ παιδική χαρά
4. ΠΕΝΤΕΛΗ περίπτερο
5. ΖΕΥΓΑΡΙΑ πλατεία

Ήπειρος: Προβληματισμός για τον παγετό των επόμενων ωρών

Σε αυξημένη ετοιμότητα παραμένουν οι υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας καθώς αναμένεται νέα πτώση της θερμοκρασίας - Την προσοχή των πολιτών στις μετακινήσεις εφιστά η ΕΛ.ΑΣ.
Περιορισμένες στις απολύτως αναγκαίες αλλά και σε εκείνες που έγιναν για ψυχαγωγικούς λόγους, ήταν οι μετακινήσεις με Ι.Χ αυτοκίνητα των πολιτών κατά τη διάρκεια της χθεσινής χιονόπτωσης.
Τα μηχανήματα της Πολιτικής Προστασίας και των Δήμων, σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία και την Πυροσβεστική εργάστηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας για να κρατήσουν ανοιχτές τις κύριες οδικές αρτηρίες και στο εθνικό δίκτυο και στο επαρχιακό, αλλά και σε σημαντικούς προορισμούς όπως είναι τα δύο νοσοκομεία της πόλης.

ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ 140.000 ΛΙΤΡΑ! ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΖΑΜΠΑ;


Ύστερα από αίτημα του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής θα χορηγηθούν άμεσα από τα Ελληνικά Πετρέλαια 140.000 λίτρα πετρελαίου στις Δομές Φιλοξενίας Προσφύγων και Μεταναστών, όπου τα τελευταία εικοσιτετράωρα οι ανάγκες είναι αυξημένες εξαιτίας του δριμύτατου ψύχους.

Τελευταία Νέα