Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Γιάννενα: 25 Χρόνια Ενωση Μοντελιστών! Απολαύστε Το"Hellenic Mini Truckers Club ![Βίντεο-Φωτο]


Η Ένωση Μοντελιστών Ιωαννίνων συμπλήρωσε αισίως τα 25 χρόνια ζωής. Η ιστορία και η παρουσία της στο ελληνικό μοντελιστικό στερέωμα είναι πλούσια, μέσα από δράσεις τηλεκατευθυνόμενων αλλά και στατικών εκθεμάτων.

Τη χρονιά αυτή θα πραγματοποιηθούν μια σειρά από επετειακές εκδηλώσεις στην πόλη των Ιωαννίνων με σκοπό την ανάδειξη της πορείας του συλλόγου.


Απολαύστε σε αυτό το «μαγικό σύννεφο» της συγχρονισμένης ψαρόνια

Η μοναδική και εντυπωσιακή ομορφιά των χιλιάδων ευρωπαίων ψαρόνια στην συγχρονισμένη κίνηση, ένα φαινόμενο που ονομάζεται murmuration , είναι κάτι που δεν αποτυγχάνει ποτέ να δέος. Βλέποντας από απόσταση, αυτά που χορεύουν τα σύννεφα είναι μαγευτική σε παλμούς, ανατροπές και βουτιές τους.

Γιατί ψαρόνια murmurate είναι ακόμα κάτι σαν συζήτηση στην επιστημονική κοινότητα. Οι μαζικές εναέριες οθόνες μπορεί να είναι οι μηχανισμοί άμυνας κατά των θηρευτών, όπως γεράκια και τα γεράκια ή κλήσεις σε άλλα κοπάδια για να έρθει μαζί για ζεστασιά.

Εικόνα που αντικρίζουν σήμερα στην Χαρίλαου Τρικούπη

Μετ' εμποδίων για 2η ημέρα, η διέλευση στο πεζοδρόμιο της Χαριλ. Τρικούπη

Δύο πεσμένες ζαρτινιέρες από κλειστό κατάστημα στην οδό Χαριλάου Τρικούπη έχουν φράξει τη διέλευση σε πεζούς, ΑμΕΑ και μητέρες με καροτσάκια.

Τελευταία Νέα