Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Ανταλλαγή πυροβολισμών στα βουνά των Φιλιατών.. Συμπλοκή της αστυνομίας με εμπόρους ναρκωτικών

Αποτέλεσμα εικόνας για Συμπλοκή της αστυνομίας με εμπόρους ναρκωτικών filiatesΣε εξέλιξη είναι μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας, κοντά στο Λια Φιλιατών, όπου νωρίτερα υπήρξε σοβαρό επεισόδιο μεταξύ αστυνομικών και ενός Αλβανού.

Όλα ξεκίνησαν όταν ομάδα συνοριακών του Τμήματος Φιλιατών εκτελούσε περιπολία ιχνηλασίας σε δασώδη περιοχή κοντά στον οικισμό Αναβρυτό και το χωριό Λια.

Προσωπικό Εστιατορίου Προσφορά


Ζητείται προσωπικό σε νέο κατάστημα ψησταριά - τσιπουράδικo στην οδό Αρχ. Μακαρίου, με εμπειρία. α) ψήστης, β) τυλίχτρια πίτας, γ) κοπέλα για service. Πληροφορίες στο τηλ. 6939008359.

Καταγγελία για εργατικό ατύχημα , στην επιχείρηση ΝΟΥΣΙΑΣ στη ΒΙΠΕ

Εργαζόμενη γυναίκα κινδυνεύει με ακρωτηριασμό


Το Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016, στην επιχείρηση ΝΟΥΣΙΑΣ στη ΒΙΠΕ, η εργοδοσία έστειλε εργαζόμενες να συσκευάσουν τα γλυκά της σε άλλη επιχείρηση, σε άγνωστο χώρο, όπου και έγινε το εργατικό ατύχημα με αποτέλεσμα να κομματιαστεί σε ράμπα το πόδι της συναδέλφου ΛΜ Η συνάδελφος έχει ήδη υποβληθεί σε πολύωρη επέμβαση και κινδυνεύει με ακρωτηριασμό. Δεν είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό. Είναι το φυσικό αποτέλεσμα της συνολικής κατάστασης στον...

Καταγγελία-σοκ στο Βόλο: 10χρονοι κακοποίησαν σεξουαλικά συμμαθητή τους μέσα στο σχολείο

Μια πρωτοφανής και σοκαριστική καταγγελία έρχεται από το Βόλο. Σεξουαλική κακοποίηση δέχθηκε ένας 10χρονος μαθητής Δημοτικού Σχολείου από συμμαθητές του, σύμφωνα με καταγγελία του πατέρα του στην Αστυνομία και την υπόθεση διερευνά η Εισαγγελία.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η καταγγελία του πατέρα στην Αστυνομία έγινε στις 26 Οκτωβρίου και ανέφερε ότι δύο αγόρια και ένα κορίτσι, συμμαθητές του παιδιού, τον κακοποίησαν σεξουαλικά, υπό την απειλή αιχμηρού αντικειμένου, μέσα στο σχολείο που βρίσκεται στην περιοχή Βόλου.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ-ΤΡΟΜΟΥ: Σεισμός 7 ρίχτερ στην Ελλάδα ανά πάσα ώρα και στιγμή

Ανησυχία και προβληματισμό προκαλούν οι δηλώσεις Ελλήνων σεισμολόγων, οι οποίοι προειδοποιούν πως περιμένουμε μεγάλο σεισμό στην χώρα μας….

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ-ΤΡΟΜΟΥ: Σεισμός 7 ρίχτερ στην Ελλάδα ανά πάσα ώρα και στιγμή Μετά τον Διευθυντή του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, Άκη Τσελέντη, ο οποίος δήλωσε στο Star ότι δύο περιοχές της Ελλάδας συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον των σεισμολόγων και ένας άλλος καθηγητής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών, ο Θανάσης Γκανάς  υπογράμμισε ότι πρέπει να είμαστε σε επιφυλακή!

Τελευταία Νέα