Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

ΠΡΟΣΟΧΗ Κίνδυνος Δηλητηρίασης: Αυτά είναι τα 9 Φαγητά που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να ξαναζεστάνετε!

Υπάρχουν πολλοί που αρνούνται να αγγίξουν περίσσευμα από ένα φαγητό που έχει μαγειρευτεί την προηγούμενη μέρα, ενώ άλλοι χαίρονται με την ιδέα να φάνε ένα φαγητό που είναι ήδη έτοιμο, και χρειάζεται απλά ένα ζέσταμα.

Ωστόσο, έρευνες δείχνουν ότι το ξαναζέσταμα μερικών αγαπημένων φαγητών μπορεί να αποβεί επικίνδυνο για την υγεία σας, ειδικά αν δεν έχει φυλαχτεί σωστά. Εδώ είναι μια λίστα με κοινά τρόφιμα που δεν πρέπει ποτέ να ξαναζεσταθούν και εξηγούμε το λόγο:

Βόλτα με Ποδήλατο που Κόβει την Ανάσα – Εσείς θα Τολμούσατε να κάνετε Εκεί Ποδήλατο;

Προφανώς και όχι. Ο ποδηλάτης Fabio Wibmer έχει κάνει άπειρες προσπάθειες για να καταφέρει να κάνει ποδήλατο σε κάγκελο πάνω σε φαράγγι ύψους 200m!

Πως θα καταλάβετε αν παθαίνετε καρδιακή προσβολή ή ανακοπή

Πολλοί υποθέτουν ότι η ξαφνική καρδιακή ανακοπή και η καρδιακή προσβολή είναι το ίδιο πράγμα, όμως δεν είναι έτσι Σας παραθέτουμε μερικές πληροφορίες για το πως να αναγνωρίζετε όταν συμβεί κάποιο από αυτά:

1. Καρδιακή προσβολή: Η καρδιακή προσβολή είναι το έμφραγμα του μυοκαρδίου το οποίο συμβαίνει όταν μια από τις στεφανιαίες αρτηρίες που τροφοδοτούν το μυοκάρδιο με αίμα, παθαίνει μερική ή ολική απόφραξη. Το αποτέλεσμα είναι μια σοβαρή βλάβη ή νέκρωση

Γιάννενα: Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του Επιμελητηρίου της τελευταίας 5ετίας....1.232 ΛΟΥΚΕΤΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ!

Καθημερινά 4 επιχειρήσεις κλείνουν στην πόλη, όταν λιγότερες από 2 ανοίγουν. 

Τουλάχιστον το 80% των εσόδων μας τα παίρνει το κράτος (φορολογία, ασφαλιστικά κ.ά.)» δηλώνει στον «Π.Λ.» Γιαννιώτης καταστηματάρχης που βρίσκεται σε απόγνωση...

Μπορεί τα κυβερνητικά στελέχη να έχουν ξεκινήσει εντατικά περιοδείες σε πόλεις και χωριά, μιας και οι κάλπες φαίνεται πως δεν θα αργήσουν να στηθούν, επιχειρώντας να κατευνάσουν τις κοινωνικές αντιδράσεις, όμως οι συνέπειες της

Ιωάννινα:Διακοπή Ύδρευσης Αύριο Λόγω Βλάβης Σε Αγωγό

Διακοπή ύδρευσης αύριο (Τετάρτη) λόγω βλάβης σε αγωγό

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ιωαννίνων, ενημερώνει τους κατοίκους των Ιωαννίνων ότι για να επιδιορθωθεί βλάβη που σημειώθηκε σε κεντρικό αγωγό ύδρευσης:
Αύριο Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου από ώρα  10.00 μέχρι και ώρα 14.00 θα υπάρχει διακοπή νερού στις οδούς:
Δαγκλή, Κοραή, Ζωσιμαδών, Ασωπίου, Αραβαντινού, Πλατεία Μπότσαρη, καθώς και στις

Σαουδάραβας έκλεισε 80 θέσεις σε αεροπλάνο για να κάτσουν τα γεράκια του

Είναι το χειρότερο που μπορεί να τύχει σε κάποιον που φοβάται τα αεροπλάνα και τα πτηνά. Ταξίδι έχοντας γεράκια να κάθονται τριγύρω του. Δημοσιεύθηκε αρχικά στο Reddit και φέρεται να δείχνει τα 80 γεράκια Σαουδάραβα πρίγκιπα, τα οποία ταξίδεψαν σε αεροσκάφος, σε θέσεις. Η μεταφορά γερακιών είναι συνηθισμένη στη Μέση Ανατολή, σύμφωνα με το Business Insider, καθώς τα συγκεκριμένα πτηνά χρησιμοποιούνται στο κυνήγι.

Τελευταία Νέα