Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

ΣΟΚ ..Παρακάλαμος: Τραγικός θάνατος οδηγού από ανατροπή τρακτέρ

Νέο σοκ στην κοινωνία του Παρακαλάμου από τον τραγικό θάνατο νεαρού συγχωριανού από ανατροπή τρακτέρ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το τρακτέρ ανετράπη στην περιοχή Δολιανών του Δήμου Πωγωνίου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο Χαράλαμπος Γ. Γιοβάνης, κάτοικος Παρακάλαμου.
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε άμεσα σε νοσοκομείο των Ιωαννίνων που παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών δεν τα κατάφερε.

ΓΙΑΝΝΕΝΑ-Επιχείρηση διάσωσης μίας γάτας σε δέντρο ΒΙΝΤΕΟ

Ολόκληρη επιχείρηση διάσωσης έστησαν οι εργαζόμενοι της επιχείρησης "ΒΙΟΖΩΗΣ Α.Ε. ,στην Πεδινή Ιωαννίνων, για μια γάτα που βρέθηκε σκαρφαλωμένη  στο πιο ψηλό κλαδί ενός δέντρου.Οι υπάλληλοι  άκουσαν νιαουρίσματα και ψάχνοντας διαπίστωσαν πως το γατάκι είχε «εγκλωβιστεί» σε ένα

Όλη η ομορφιά των Ιωαννίνων σε ένα βίντεο...

Πέντε χιλιάδες φωτογραφίες, πέντε χιλιάδες "κλικ" στην πόλη των Ιωαννίνων.

Ο Ιωάννης Παπασταύρος με την τεχνική timelapse τις έχει μετατρέψει σε ένα όμορφο βίντεο...

Οι φωτογραφίες, στιγμιότυπα σε διάφορα σημεία της πόλης, τραβήχθηκαν από την άνοιξη του 2015 μέχρι το φθινόπωρο του 2016.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ....

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΘΑ ΦΑΝΕ ΠΟΛΥ ΧΙΟΝΙ !!

Περιοχές της βόρειας, βορειοδυτικής αλλά και κεντροανατολικής χώρας μας, θα δουν αρκετό χιόνια στις 30 Νοεμβρίου και 1 Δεκεμβρίου.
Φαίνεται να χιονίζει αρκετά σε ορεινά και ημιορεινά τμήματα της

Ο «Καρυοθραύστης» στα Γιάννενα!

Τα Κρατικά Μπαλέτα της Μόσχας θα βρεθούν την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου στα Γιάννενα, για να παρουσιάσουν τον «Καρυοθραύστη» στην Αίθουσα Β. Πυρσινέλλας του Πνευματικού Κέντρου στις 21:00.Ο Καρυοθραύστης είναι από τις ελάχιστες παραστάσεις του κλασικού μπαλέτου που μας συναρπάζει και μας συγκινεί ακόμα. Οι σκηνές του, οι ήρωές του, οι επιθυμίες τους μοιάζουν τωρινές και, παρόλο που μετράνε 121 χρόνια ζωής, συνεχίζουν να...

Κύριοι… αυτή είναι η Πάμελα Άντερσον της Αγγλίας

Η Μελίσα Ντέμπλινγκ είναι μόλις 26 ετών. Στη Βρετανία, απ΄ όπου και η καταγωγή της, της έχει αποδοθεί το προσωνύμιο η «Πάμελα Άντερσον της Αγγλίας» για λόγους κάτι παραπάνω από προφανείς που δεν χρειάζονται και ιδιαίτερη εξήγηση.

Η 26χρονη ανάβει «φωτιές» με τις εκρηκτικές της πόζες στα social media κάτι που μπορείτε να απολαύσετε παρακάτω:

Τελευταία Νέα