Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ !!!

Πριν λίγο άρχισαν να πέφτουν οι πρώτες νυφάδες στην πόλη μας
Το κύμα του χιονιά έφτασε και στα Ιωάννινα !!!
Ιδιαίτερα πέριξ του κέντρου της πόλης και ειδικότερα στην περιοχή Δροσιά Ιωαννίνων (Φροντζος) όπως θα δείτε και από αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό που σας εξασφαλίσαμε μέσω αναγνωστών μας τους οποίους και ευχαριστούμε πολύ.

Γιάννενα: Συνεχίζονται οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου

Συνεχίζεται το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Δήμου Ιωαννιτών στην πόλη. Τις επόμενες ημέρες διοργανώνονται τα εξής:
• 28/12
12:00 -Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ιωαννίνων παρουσιάζει στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Κρανούλας την παράσταση «Κόκκινη κλωστή δεμένη, στην ανέμη τυλιγμένη…».
20:00 -Quinteto της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Ιωαννιτών κάνει μουσικό περίπατο στους πεζόδρομους.-ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ
• 29/12
12:00 -Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ιωαννίνων παρουσιάζει στην αίθουσα του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μαρμάρων την παράσταση «Κόκκινη κλωστή δεμένη, στην ανέμη τυλιγμένη…».

ΑΝΟΙΓΟΥΝ οι ΠΥΛΕΣ που ΕΚΛΕΙΣΕ ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ…

Υπάρχουν πολλά κείμενα που στοιχειοθετούν πως ο Μέγας Αλέξανδρος έκλεισε και σφράγισε πύλες στην Ασία, πίσω από τις οποίες και στο εσωτερικό της Γης, φυλακίστηκαν ρυπαρά γένη και ερπετοειδή. Όμως, τώρα, φαίνεται πως έχει βρεθεί το «κλειδί» που τις ανοίγει…

Το «κλειδί» αυτό, φαίνεται να είναι οι ισχυροί σεισμοί.



Στις 25/4/2015 ισχυρός σεισμός 7,9 Ρίχτερ που συγκλόνισε το Νεπάλ, με πολυάριθμους νεκρούς.

Ανακοίνωση Δήμου Ιωαννιτών Που θα βρείτε αλάτι για τον παγετό

Σε ετοιμότητα βρίσκεται η υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ιωαννιτών και υπό τον συντονισμό του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου, Δημήτρη Νάστου έχει γίνει όλη η απαραίτητη προετοιμασία, μετά την πρόβλεψη της μετεωρολογικής υπηρεσίας για παγετό και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που θα επικρατήσουν από σήμερα.

Παράλληλα οι πολίτες, για τυχόν προβλήματα που προκύψουν από την κακοκαιρία, θα μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο της ,..

Τελευταία Νέα