Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

91χρονη έκανε SEX με 49χρονο παντρεμένο και... Δείτε τι έπαθε!!

Όταν τα παιχνίδια του σeξ, έχουν μοιραία κατάληξη. Μια υπερήλικη γυναίκα από την Πορτογαλία, άφησε την
τελευταία της πνοή έπειτα από σeξουαλική συνεύρεση που είχε με τον 49χρονο, παντρεμένο, γείτονά της, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές. 


Όπως γράφουν τα μίντια της χώρας, η 91χρονη γυναίκα κείτονταν ημίγuμνη στο κρεβάτι της και γύρω της υπήρχαν διάφορα σeξουαλικά βοηθήματα. Το περιστατικό συνέβη στην Aveiro, μια μικρή πόλη στο Πόρτο της Πορτογαλίας.

Ποιοι και πόσοι φοιτητές δικαιούνται επίδομα 4.700 ευρώ

Tο ποσό των 4.668,03 ευρώ μπορούν να λάβουν για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος ως επιδότηση από το ΙΚΥ, με τη μορφή υποτροφίας, 2.700 φοιτητές που ανήκουν σε Ειδικές Κοινωνικές Ομάδες

Στόχος είναι η ενίσχυσή τους και η υποστήριξη της έγκαιρης ολοκλήρωσης των σπουδών φοιτητών/τριών που διαθέτουν χαμηλά εισοδήματα, καθώς και η διασφάλιση της ισότιμης συμμετοχής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση των ΑΜΕΑ και των ατόμων που ανήκουν σε Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες.

Νέα ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ πρόκληση από την Τουρκία: «Ειρηνευτική επιχείρηση» για την «ανθρωπιστική τραγωδία» η εισβολή στην Κύπρο!»

Έντονες αντιδράσεις και της Άγκυρας προκαλεί η υπόθεση της μνείας του Ενωτικού Δημοψηφίσματος του 1950 στα κυπριακά σχολεία. Το τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών προχωρά ένα βήμα ακόμη, καθώς έρχεται να υπερασπισθεί την εισβολή του 1974 αναφέροντας ότι η «ειρηνευτική επιχείρηση του τουρκικού στρατού σκόπευε να βάλει τέλος στην ανθρωπιστική τραγωδία που προκλήθηκε από την νοοτροπία που πήγαζε στις ψευδαισθήσεις της Ένωσης».

Το τουρκικό ΥΠΕΞ στην ανακοίνωση του, χαρακτήρισε ως «χωρίς νόημα και απαράδεκτη» την σύγκριση που έκανε ο πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος είχε αναφερθεί στον παραλογισμό να διαμαρτύρονται οι Τουρκοκύπριοι για την απόφαση της κυπριακής βουλής, όταν το ψευδοκράτος «εορτάζει» και την εισβολή αλλά και την ανακήρυξη του ψευδοκράτους.

Εκτός εαυτού και πραγματικοτητας ο Χρήστος Χωμενίδης με δημοσιογράφο: «Εδώ δεν τρώει κανείς σκουπίδια»

Στην παρουσίαση βιβλίου «Ας ζήσει και κανένας» της Κατίνας Δημητρίου Ψαριανού, με θέμα τον εμφύλιο, μίλησε ο Χρήστος Χωμενίδης. Η δημοσιογράφος, Ανθή Βούλγαρη, πλησίασε τον συγγραφέα με την κάμερα της εκπομπής «Φτιάξε Καφέ να στα Πω» για να εξασφαλίσει κάποιες δηλώσεις.

«Το βιβλίο είναι πολύ ειλικρινές. Μιλάει για μία νέα κοπέλα, 16 ετών, που βρίσκεται σε μία κατάσταση εντελώς ακατονόητη για εμάς, το γεγονός ότι τρώγανε σκουλήκια και ωμά μακαρόνια».

Τελευταία Νέα