Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Έρχεται η μεγαλύτερη πανσέληνος των 70 τελευταίων ετών! (βιντεο)

Η μεγαλύτερη πανσέληνος των τελευταίων 70 ετών θα κάνει,
σύμφωνα με τους επιστήμονες, την εμφάνισή της την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου.

Τελευταία φορά που η ανθρωπότητα είδε αυτό το φαινόμενο ήταν το 1948, ενώ η επόμενη φορά που το φεγγάρι θα είναι και πάλι τόσο κοντά στην γη, θα είναι τον Νοέμβριο του 2034.

Ταυτόχρονος Δημόσιος Θηλασμός στα Γιάννενα

Την προσεχή Κυριακή 6 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί ο 7ος Πανελλαδικός ταυτόχρονος δημόσιος θηλασμός, στον οποίο θα δώσει το παρόν και η Ήπειρος.
Η εκδήλωση-γιορτή, στα Ιωάννινα θα ξεκινήσει στις έντεκα το πρωί στο Θεατράκι, στη Σκάλα, ενώ σε περίπτωση κακοκαιρίας η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα στα Παλαιά Σφαγεία.Στην Ηγουμενίτσα η αντίστοιχη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην ...
Πλατεία Δημαρχείου, στην Άρτα στην Πλατεία Εθν. Αντίστασης και σε περίπτωση κακοκαιρίας, στην αίθουσα του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Άρτας και στην Πρέβεζα, στην Πλατεία Ανδρούτσου.

Β.ΛΥΤΡΑΣ:"Είναι κρίμα γιατί χάνονται ανθρώπινες ζωές"

Δηλώσεις του προέδρου  του Κυνηγετικού Συλλόγου Ιωαννίνων

Οι δηλώσεις Τσελέντη, οι φήμες για τους σεισμούς και οι θεωρίες συνωμοσίες…

akis tselentisΠριν καλά καλά καταλαγιάσει ο φόβος από τους τελευταίους σεισμούς και πριν κοπάσουν οι θεωρίες συνωμοσίες που είχαν πάρει τη μορφή χιονοστιβάδας, ήρθαν οι δηλώσεις του γνωστού σεισμολόγου Άκη Τσελέντη, για να ανάψουν νέες φωτιές.

Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Βασιλείου

Πέθανε σε ηλικία 66 ετών ο Γιώργος Βασιλείου. Ο ηθοποιός νοσηλευόταν τον τελευταίο καιρό στο νοσοκομείο, χτυπημένος από τον καρκίνο.
Με αναρτήσεις στον λογαριασμό του Γιώργου Βασιλείου στο Facebook οι διαδικτυακοί του φίλοι εκφράζουν τη θλίψη τους για την απώλειά του.

Τελευταία Νέα