Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Στον κλοιό του χιονιού.. Νέα ψυχρή εισβολή!

Σε λευκό κλοιό βρίσκονται και πάλι οι περισσότερες ορεινές περιοχές της Ηπείρου, καθώς από το πρωί εκδηλώνονται συνεχείς χιονοπτώσεις, κατά διαστήματα έντονες.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν δημιουργηθεί προβλήματα στην κυκλοφορία. Η συγκοινωνία διεξάγεται κανονικά, απαραίτητες όμως είναι οι αντιολισθητικές αλυσίδες.

Το EVO με τα 2000 άλογα που έχει αναστατώσει το ίντερνετ και είναι φτιαγμένο στην Ελλάδα. Θα τρομαξετε!

Μετατροπη απο τον Σπυρο Πανοπουλο (Extreme Tuners)

Η τελευταία δυναμομετρηση του EVO IX έδειξε 2145 άλογα στον στρόφαλο και 1729 στον τροχό. Το καλύτερο απ’ολα;;; είναι το μοναδικό EVO που κατεβάζει 12.000 στροφές.

Δείτε το Θηρίο σε δράση

Μάχη μετεωρολόγων Ο Αρναούτογλου Αμφισβητεί Την Πρόβλεψη Του Γιάννη Καλλιάνο Για Ρωσικό Χιονιά.

Με μια ανάρτησή του στο Facebook o Σάκης Αρναούτογλου αμφισβητεί την πρόβλεψη του Γιάννη Καλλιάνου ο οποίος μίλησε για ρωσικό χιονιά.

Ο  μετεωρολόγος κάνει λόγο για «φυσιολογικό κρύο της εποχής» και εκτιμά πως ο Φεβρουάριος θα ξεκινήσει ήπια.Ολόκληρο το κείμενο:

«Φίλες/φίλοι καλημέρα! Επειδή συνεχίζω να λαμβάνω κάποια μηνύματα πανικού σχετικά με την πτώση της θερμοκρασίας την Πέμπτη και την Παρασκευή, θα

Δέκα πράγματα που δεν θα πρέπει ΠΟΤΕ να κάνετε στο σκύλο σας

Η φροντίδα ενός σκύλου είναι από τις πιο σημαντικές εμπειρίες ανταμοιβής αλλά μόνο εφ 'όσον το κάνει κάποιος σωστά.
Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να πάει στραβά η εκπαίδευση και η φροντίδα ενός σκύλου ωστόσο ακόμη και οι καλύτεροι και πιο καλοπροαίρετοι ιδιοκτήτες, μπορεί να κάνουν κάποια σοβαρά λάθη. Είναι ασφαλές να πούμε, ότι τα λάθη που κάνουν τα κουτάβια, οφείλονται σε ένα μέρος στα λάθη των ιδιοκτητών.

Πέντε αρχαίες πόλεις που κανείς δεν ξέρει πως κατασκευάστηκαν Το διαβάσαμε από το: Πέντε αρχαίες πόλεις που κανείς δεν ξέρει πως κατασκευάστηκαν

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι αρχαίοι πολιτισμοί είχαν γνώσεις πέρα από το χρόνο τους, η γνώση που ο σύγχρονος άνθρωπος δεν διαθέτει σήμερα. Τότε είχαν τη δυνατότητα να σχεδιάζουν και να κατασκευάζουν δομές πολύ πέρα από τις φυσικές τους ικανότητες ή τα εργαλεία που κατείχαν.
Θα πρέπει να πιεστούμε σκληρά για να αναπαράγουμε τις αρχαίες πυραμίδες, και δεν έχουμε ιδέα για το πώς χτίστηκαν. Οι αρχαίοι πραγματικά κατείχαν πληροφορίες που εμείς δεν διαθέτουμε και είναι μόνο θέμα χρόνου πριν καταλάβουμε πώς τα κατάφεραν με τα αδύνατα κατορθώματα τους.

Θωμάς Μπέγκας ..Απόλυτα ικανοποιημένος από τον τρόπο που αντέδρασε και έδρασε ο μηχανισμός του Δήμου, το διάστημα των χιονοπτώσεων

Απόλυτα ικανοποιημένος από τον τρόπο που αντέδρασε και έδρασε ο μηχανισμός του Δήμου, το διάστημα των χιονοπτώσεων, εμφανίστηκε κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων, ο δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας!!!

Ο Δήμαρχος, εμμέσως πλην σαφώς κατηγόρησε για λαϊκισμό όσους είδαν ολιγωρία στην αντίδραση και την κινητοποίηση του μηχανισμού, αγνοώντας προφανώς το πλήθος των διαμαρτυριών που έφταναν από κάθε γωνιά του Δήμου.

Τελευταία Νέα