Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Όταν οι Πρεβεζάνοι οπαδοί του Σώρρα ορκίστηκαν στην… «συμπαντική συνειδητότητα», στο Αρχαίο Ωδείο Νικοπόλεως

Τώρα που η μπαρούφα του Πατρινού Αρτέμη Σώρρα που διέδιδε πως θα σώσει τη χώρα και τους Έλληνες με τα 600 δις που δήθεν διέθετε, τώρα που οι περισσότεροι κατάλαβαν ότι είχαν υποτιμήσει το αστείο αυτό φαινόμενο, όπου ακόμα και σοβαροί άνθρωποι προσέτρεχαν να ενταχθούν στην οργάνωση του Σώρρα, θα πρέπει η Ελληνική δικαιοσύνη να δώσει ξεκάθαρη απάντηση για το τι πραγματικά συμβαίνει.

ΓΙΑΝΝΕΝΑ...Χωρίς νερό εξαιτίας της παγωνιάς…

Χωρίς νερό παραμένουν πολλά διαμερίσματα στα Γιάννινα από νωρίς το πρωί της Κυριακής. Το πρόβλημα δεν συνδέεται με βλάβη στο δίκτυο της ΔΕΥΑΙ αλλά οφείλεται στις καιρικές συνθήκες.

Οι χαμηλές θερμοκρασίες είχαν ως αποτέλεσμα να παγώσουν τα ρολόγια κι έτσι να μην φτάνει νερό στις βρύσες των σπιτιών.

Άνοιξαν δύο σχολεία στο Αίγιο για να περάσουν τη νύχτα, όσοι εγκλωβίστηκαν

Σε αναζήτηση δωματίων για να περάσουν τη νύχτα, όσοι εγκλωβίστηκαν στη Νέα και Παλαιά Εθνική Οδό, βρέθηκε τις τελευταίες ώρες το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αιγιάλειας.

Τα ξενοδοχεία της περιοχής γέμισαν και στην προσπάθεια να βρεθούν λύσεις, άνοιξαν το 3ο Γυμνάσιο Αιγίου και το Δημοτικό Σχολείο Διακοπτού, για να φιλοξενήσουν όσους δεν μπορέσουν να βρουν καταλύματα.

Στην "Κατάψυξη"Τα Ιωάννινα ..Στους -11°C Ο Υδράργυρος!

Η πιο κρύα μέρα  η σημερινή για το λεκανοπέδιο των Ιωαννίνων με το θερμόμετρο τις πρώτες πρωινές ώρες στους -11°C,σύμφωνα με τα δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών .
Η χαμηλότερη ωστόσο θερμοκρασία καταγράφηκε και πάλι στο Μέτσοβο ,εκεί όπου το θερμόμετρο έδειξε -15°C!

Τελευταία Νέα