Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

ΓΙΑΝΝΕΝΑ Κλειστά Και Αύριο Τα Σχολεία

Κλειστά και αύριο (Πέμπτη) όλα τα σχολεία και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Ιωαννιτών
Όλα τα σχολεία του Δήμου Ιωαννιτών καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί δεν θα λειτουργήσουν και αύριο Πέμπτη 12/1/2017, όπως αποφασίστηκε έπειτα από συνεννόηση της Δημοτικής Αρχής με τους διευθυντές της Εκπαίδευσης, όπου ελήφθησαν υπόψη και οι επίσημες

Γιάννενα: Να μείνουν κλειστά τα καταστήματα προτείνει ο Εμπορικός Σύλλογος

Δεδομένων των άσχημων καιρικών φαινομένων καθώς και ότι δεν έχουν πραγματοποιηθεί οι απαραίτητες ενέργειες από πλευράς του Δήμου και κάθε αρμόδιου ο Εμπορικός Σύλλογος Ιωαννίνων προτείνει να παραμείνουν τα καταστήματα κλειστά σήμερα Τετάρτη 11 Ιανουαρίου, αλλά και για όσο διαρκέσει αυτή η κατάσταση.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Την αποφυγή των άσκοπων μετακινήσεων στους δρόμους της πόλης συνιστά με ανακοίνωσή του ο δήμος Ιωαννιτών.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, με είκοσι εκχιονιστικά μηχανήματα, καταβάλει μεγάλη προσπάθεια να κρατήσει «ανοιχτές» βασικές οδικές αρτηρίες προς τα Δημοτικά Διαμερίσματα, τα Νοσοκομεία και κεντρικούς άξονες μέσα στην πόλη των Ιωαννίνων.

Έτσι ξύπνησαν σήμερα τα Γιάννενα, χιόνι στο κέντρο και σε όλο το νομό

Στα λευκά ξύπνησαν τα Γιάννενα και ολόκληρος ο νομός το πρωί της Τετάρτης, με το χιόνι να έχει πέσει σχεδόν σε όλες τις περιοχές.
Η έντονη χιονόπτωση που ξεκίνησε από το ξημέρωμα, γύρω στις 2:30 έχει δημιουργήσει πολύ σοβαρά προβλήματα σε όλο το οδικό δίκτυο της πόλης και του νομού και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από οδηγούς και πεζούς.

Σφοδρή Χιονόπτωση Στα Ιωάννινα Κλειστά Σχολεία Και Πανεπιστήμιο

Σφοδρή χιονόπτωση κατά τη διάρκεια της νύχτας στο λεκανοπέδιο των Ιωαννίνων    που συνεχίζεται τις πρώτες πρωινές ώρες   σε αρκετές περιοχές του νομού .

Τελευταία Νέα