Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2017

Κλείνουν τα Τέμπη οι αγρότες- Τα μπλόκα σε όλη τη χώρα

Σε αποκλεισμό και της κοιλάδας των Τεμπών προχωρούν οι αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας κρατώντας κλειστά και τα δυο ρεύματα της εθνικής οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης από τις 14:00 το μεσημέρι ως και τις 16:00 το απόγευμα. Οπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας και μέλος της επιτροπής του μπλόκου της Νίκαιας, Ρίζος Μαρούδας οι κινητοποιήσεις θα ενταθούν και θα κλιμακωθούν το επόμενο διάστημα. Είμαστε εδώ ως ένα βήμα κλιμάκωσης, γιατί η κυβέρνηση δεν πρόκειται να ξεμπλέξει από εμάς,

Γιάννενα: Σπάνια είδη πουλιών στη λίμνη των Ιωαννίνων

Ολοκληρώθηκαν και στην περιοχή μας, όπως ανακοίνωσε ο Φορέας Διαχείρισης Λίμνης Παμβώτιδας και η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία, οι Μεσοχειμωνιάτικες Καταμετρήσεις Υδροβίων Πουλιών (ΜΕΚΥΠ). Πρόκειται για ένα πρόγραμμα της Διεθνούς Οργάνωσης Υγροτόπων (Wetlands International) που υλοποιείται ταυτόχρονα σε χιλιάδες υγρότοπους ανά τον κόσμο και συντονίζεται σε εθνικό επίπεδο από την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία.

Οι καταμετρήσεις διεξάγονται κατά τον Ιανουάριο, σε περισσότερους από 160 υγροτόπους της χώρας μας και συμμετέχουν εθελοντές ορνιθοπαρατηρητές από όλη την Ελλάδα.

Τελευταία Νέα