Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

ΓΕΣ: νεοσύλλεκτοι οι στρατιώτες του… “αλβανικού αετού”


Άμεσα αντέδρασε το Γενικό Επιτελείο Στρατού στη φωτογραφία, που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει στρατιώτες να σχηματίζουν με τα χέρια τους το σήμα του “αλβανικού αετού”, σύμβολο όσων υποστηρίζουν τις εθνικιστικές ανοησίες περί μεγάλης Αλβανίας..

ΧΙΟΝΙΑΣ ΜΕ ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΣΕ 4 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΑΥΡΙΟ !!

Στα λευκά θα ντυθούν και πάλι όπως όλα δείχνουν, πόλεις της δυτικής Μακεδονίας από το βράδυ της Δευτέρας ως και την Τετάρτη.
Φαίνεται πως ο Χειμώνας φέτος στην δυτική Μακεδονία, είναι ένας εκ των πιο ισχυρών και παγωμένων των τελευταίων ετών. Αυτή τη φορά το χαμηλό βαρομετρικό που μας έρχεται από τα δυτικά, θα εισχωρήσει στη χώρα μας και θα βρει το εγκλωβισμένο ψύχος στην δυτική Μακεδονία μετατρέποντας τις βροχές που θα κουβαλάει, σε

Πρόσωπο με πρόσωπο με τους κανίβαλους ασκητές του Γάγγη (video)

Περνώντας κανείς τα στενά, πλακόστρωτα σοκάκια μίας από τις αρχαιότερες, αδιαλείπτως κατοικούμενες, πόλεις της Ιστορίας, που οδηγούν στο Γάγγη, διαπιστώνει κανείς πως η εξαιρετικά δυσάρεστη (κυρίως για το στομάχι) οσμή από τηγανιτά, μπαχάρια, αρωματικά στικς και κόπρανα (ιερών) αγελάδων, είναι το λιγότερο κακό.

Aναπάντεχη φιλία ενός άγριου ζώου και ενός ανθρώπου (βίντεο)

Το παρακάτω βίντεο καταγράφει την αναπάντεχη φιλία ενός άγριου ζώου και ενός ανθρώπου.

Η Danielle, μια νεαρή υπάλληλος στο Wolf & Wildlife Center, ένα πάρκο άγριας ζωής στο δάσος του Κολοράντο, όχι απλά δεν φοβάται τον πελώριο λύκο Kekoa, αλλά δέχεται τη φιλία του καθώς εκείνος μεταμορφώνεται σε «παιχνιδιάρικο κουτάβι» μετά από λίγα χάδια.

Τελευταία Νέα