Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

Γιάννενα: 244 εκθέματα από την αρχαία Δωδώνη στο Μουσείο Ακρόπολης

Ως τις 10 Ιανουαρίου η έκθεση για το Μαντείο στο Μουσείο Ακρόπολης – Έργο που εμπνεύστηκε από τη Δωδώνη θα παρουσιάσει ο συνθέτης Γιώργος Κουρουπός
Θετικός κρίνεται ο απολογισμός των εγκαινίων της έκθεσης για την αρχαία Δωδώνη στο Μουσείο της Ακρόπολης τη Δευτέρα, ενώ παράλληλα ανακοινώνονται και οι πρώτες μεγάλες εκδηλώσεις στον ίδιο τον αρχαιολογικό χώρο.
Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων και το Αρχαιολογικό Μουσείο Ιωαννίνων, το Μουσείο Ακρόπολης και το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο συνεργάστηκαν για την περιοδική έκθεση «Δωδώνη. Το Μαντείο των Ήχων».

Τον δάγκωσε αράχνη στο πέος για δεύτερη φορά σε πέντε μήνες

Ο 21χρονος Jordan από την Αυστραλία δεν είναι και ο πιο τυχερός άνθρωπος στη γη. Ο νεαρός έμπορος έπεσε θύμα αράχνης για δεύτερη φορά, καθώς τον δάγκωσε στο ίδιο σημείο: στο πέος του.

Ο νεαρός πήγε να κάνει την ανάγκη του σε χημική τουαλέτα σε ένα εργοστάσιο σε περιοχή του Σίδνεϊ, όταν για δεύτερη φορά μέσα σε πέντε μήνες, δέχτηκε δάγκωμα από δηλητηριώδη αράχνη στα γεννητικά του όργανα.

Μονή Κηπίνας… Ανάμεσα σε γη και ουρανό (ΒΙΝΤΕΟ)

Σαν κρεμασμένη από τον ουρανό, σαν καρφωμένη στα βράχια... Η Μονή Κηπίνας να στέκεται εκεί, πάνω από τον Καλαρρύτικο ποταμό, ανάμεσα σε γη και ουρανό!

Η πρόσβαση στο μοναστήρι γίνεται από ένα μικρό μονοπάτι, λαξευμένο στο βράχο και συνεχίζει με ξύλινη γέφυρα, που οδηγεί στα προσκτίσματα της μονής.

Ξεσηκωμός στο Πανεπιστήμιο για τα αδέσποτα- Η απόφαση της Συγκλήτου

Αποφασισμένη να φτάσει ακόμη και στη Δικαιοσύνη είναι η Πανεπιστημιακή Κοινότητα καθώς το πρόβλημα με τα αδέσποτα στους χώρους της Πανεπιστημιούπολης Ιωαννίνων έχει φτάσει στο μη παρέκει...

Λήστεψαν 68χρονο στη μέση του δρόμου

Καταγγέλθηκε στο Τμήμα Ασφάλειας Άρτας ότι σήμερα μετά τα μεσάνυχτα στην πόλη της Άρτας, δύο άγνωστοι δράστες προσέγγισαν 68χρονο πεζό ημεδαπό και αφού τον

Τελευταία Νέα