Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

Ξεσηκωμός στο Πανεπιστήμιο για τα αδέσποτα- Η απόφαση της Συγκλήτου

Αποφασισμένη να φτάσει ακόμη και στη Δικαιοσύνη είναι η Πανεπιστημιακή Κοινότητα καθώς το πρόβλημα με τα αδέσποτα στους χώρους της Πανεπιστημιούπολης Ιωαννίνων έχει φτάσει στο μη παρέκει...


Η κατάσταση κάθε μέρα γίνεται και χειρότερη, με αγέλες σκύλων να έχουν κατακλύσουν τους χώρους.

Ενδεικτικό είναι ότι η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου συζήτησε εκτενώς το θέμα και χαρακτηρίζει με ομόφωνο ψήφισμά της, την κατάσταση άκρως επικίνδυνη και ανεξέλεγκτη.

Καθημερινά καταγράφονται περιστατικά επίθεσης σκύλων σε φοιτητές, προσωπικό και επισκέπτες του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, τα οποία καταλήγουν για παροχή περίθαλψης στα Νοσοκομεία της πόλης.

Τα αδέσποτα σκυλιά, έχοντας σχηματίσει αγέλες, κυκλοφορούν επιθετικά μπροστά στις Φοιτητικές Εστίες, στη Φοιτητική Λέσχη, στη Βιβλιοθήκη, μέσα σε αίθουσες διδασκαλίας και τελευταία σε εσωτερικούς χώρους του Πανεπιστημίου.

Η Σύγκλητος συγκρότησε επιτροπή, υπό τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου και με τη συμμετοχή όλων των φορέων του Ιδρύματος, η οποία θα επισκεφθεί άμεσα τον Δήμαρχο Ιωαννίνων, τον Περιφερειάρχη Ηπείρου, καθώς και τις αρμόδιες δικαστικές αρχές, για να θέσει το ζήτημα απομάκρυνσης των αδέσποτων σκύλων από την Πανεπιστημιούπολη.

Παράλληλα, κάνει έκκληση προς όλους τους συμπολίτες μας να μην απελευθερώνουν σκυλιά στον χώρο του Πανεπιστημίου, αναλογιζόμενοι το τεράστιο πρόβλημα ασφάλειας για φοιτητές και προσωπικό που προκαλούν.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΗΠΕΙΡΟΣ-Έρχονται ξανά ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τελευταία Νέα