Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

Ιωάννινα:Tαξίδι Αλληλεγγύης Απο Τους Παίκτες Της FC Barcelona!

Βαρκελώνη, Αθήνα, Ιωάννινα - 4 Nοεμβρίου 2016 - Οι παίκτες της FC Barcelona πραγματοποιούν ταξίδι αλληλεγγύης στην Ελλάδα.


Η επίσκεψη των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της FC Barcelona, που πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (Υ.Α.) και την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966, θα περιλαμβάνει εργαστήρια ποδοσφαίρου με πρόσφυγες και ένα παιχνίδι με τους παλαίμαχους της ΠΑΣ Γιάννινα.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Κυβερνητικός ανασχηματισμός – Όλα τα ονόματα -Εκτός Φίλης, Δρίτσας, Μπαλτάς, Μάρδας, Αλεξιάδης

Γεγονός είναι πλέον ο πολυαναμενόμενος κυβερνητικός ανασχηματισμός, μετά από τις συνηθισμένες σε αυτές τις περιπτώσεις διεργασίες και «καραμπόλες» μεταξύ στελεχών, οποίος ανακοινώθηκε επίσημα πριν λίγα λεπτά. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η υλοποίηση των αποφάσεων, καθώς εκτός από τις αλλαγές προσώπων συμπεριλαμβάνονται και θεσμικές αλλαγές, όπως συγχωνεύσεις υπουργείων, αποσχίσεις χαρτοφυλακίων αλλά και δημιουργία νέων υπουργείων όπως το «Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής». Η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο στις 13:00 με παρουσία του προέδρου της Δημοκρατίας.

Τα ονόματα: Ποιοι μένουν – Ποιοι φεύγουν

NON STOP PLAY NOW 80s, 90s, 00s



NON STOP PLAY NOW 80s, 90s, 00s!!!!


Ποιες περιοχές δεν θα έχουν ρεύμα την Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη


Γνωστοποιείται στο κοινό ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ, θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος, ως εξής:

Γιάννενα--Δυο άτομα από την Γκάμπια παρουσιαζόταν ως μέντιουμ

Συνελήφθησαν στα Γιάννενα δύο (2) υπήκοοι Γκάμπιας  35 και 46 ετών  οι οποίοι παρουσιαζόταν ως μέντιουμ και εξαπατούσαν ανυποψίαστους πολίτες

 αποκομίζοντας έτσι παράνομο περιουσιακό όφελος. Σε έρευνα που έγινε σε διαμέρισμα, όπου διέμεναν, βρέθηκαν και...
κατασχέθηκαν αντικείμενα, τα οποία σχετίζονται με την ανωτέρω αξιόποινη πράξη και φεϊγβολάν με αγγελία ιδίου περιεχομένου.

Γάλλοι ορειβάτες χάθηκαν στην Αστράκα

Επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη διάσωση δύο Γάλλων ορειβατών, ξεκίνησε αργά το απόγευμα από άνδρες της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής Ιωαννίνων.


Σύμφωνα με πληροφορίες οι Γάλλοι είχαν ξεκινήσει από το Μικρό Πάπιγκο προς την Αστράκα, όμως έχασαν τον προσανατολισμό τους με αποτέλεσμα να ζητήσουν την βοήθεια των αρχών.
Είναι καλά στην υγεία τους ενώ συνεχής είναι η επικοινωνία με τις Γαλλικές διπλωματικές αρχές.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, άνδρες της ΕΜΑΚ έχουν εντοπίσει τους δύο νεαρούς Γάλλους με τα κυάλια. Εκτιμάται ότι ο χρόνος που απαιτείται για να τους προσεγγίσουν είναι περίπου τρεις ώρες. 

Τελευταία Νέα