Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Γιάννενα: Αλβανοί με καλάσνικοφ μέσα σε χωριό του Πωγωνίου… Καμιά αντίδραση από τους βουλευτές των Ιωαννίνων

Αλβανοί κακοποιοί έκαναν ντού με καλάσνικοφ στους Ποντικάτες Πωγωνίου ΒΟΗΘΕΙΑ.
Κραυγή απελπισίας έρχεται με καταγγελία στην ιστοσελίδα www.tzourlakos.com από την Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Ποντικάτες Πωγωνίου κ.Δέρμου Σταματία.
Δεν αντέχουμε άλλο..Δεν είμαστε πολίτες Δ' διαλογής. Μέχρι που θα πάει αυτή η βαλίτσα;Το φορτίο είναι βαρύ για κάποιον που μένει μόνιμα σε κάποιο χωριό του Πωγωνίου. Και βέβαια οι μόνιμοι κάτοικοι είναι τρίτης ηλικίας ανήμποροι και απροστάτευτοι.

Ιωάννινα:Ποια Σχολεία Θα Είναι Αύριο Κλειστά

Αύριο Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017, ημέρα εορτασμού του Νεομάρτυρος Αγίου Γεωργίου του εν Ιωαννίνοις, πολιούχου της πόλης, κλειστά θα είναι Σχολεία(Δημοτικά,Γυμνάσια,Λύκεια) και Νηπιαγωγεία της Δημοτικής Ενότητας Ιωαννιτών που περιλαμβάνει:Τα σχολεία της πόλης των ...
Ιωαννίνων, του Σταυρακίου, του Νεοχωρόπουλου, των Μαρμάρων και των Καρδαμιτσίων.

Τα Γιάννινα τιμούν τον Πολιούχο τους… Με άμαξα η εικόνα του Αγίου

Αργά το απόγευμα και υπό βροχή, ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις εορτασμού της μνήμης του Αγίου Γεωργίου, του Πολιούχου των Ιωαννίνων.
Με την άμαξα μεταφέρθηκε η εικόνα του Αγίου, από το «Σπίτι του Άι Γιώργη» στο εικονοστάσι που βρίσκεται στην πύλη του Κάστρου. Εκεί τελέστηκε δέηση από τον Μητροπολίτη Ιωαννίνων Μάξιμο, παρουσία δεκάδων πιστών, που αψήφησαν την βροχή και το κρύο.
Στην συνέχεια η εικόνα μεταφέρθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στην Πλατεία Πάργης για να ακολουθήσει Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός και Αγρυπνία. Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται την Τρίτη με την δοξολογία και την λιτάνευση της εικόνας του Αγίου.

15 από τους πιο επικίνδυνους δρόμους του κόσμου

Δεν υπάρχει τίποτα πιο χαλαρωτικό από μια ήρεμη βόλτα με το αυτοκίνητο στην εξοχή. Οι δρόμοι αυτοί είναι ωραίοι, λόγω της απουσίας των γρήγορων αυτοκινήτων. Όμως πέρα από τους ήρεμους αυτούς δρόμους, υπάρχουν και κάποιοι πολύ επικίνδυνοι, που παγώνουν το αίμα μας.
Είναι δύσκολο να συγκρίνει κανείς την οδήγηση σε επικίνδυνους δρόμους με ο,τιδήποτε άλλο. Κάποιοι είναι χειροποίητοι, άλλοι πάλι είναι παντελώς κρυμμένοι, εξαιτίας του νερού ή των βράχων.

Ανατριχίλα στο Μενίδι- Έσφαζαν σκυλιά για να τα φάνε{ VIDEO}

Μια ομάδα Πακιστανών συνελήφθη στο Μενίδι μετά από καταγγελία ότι εξέτρεφαν σκυλιά τα έσφαζαν και τα έτρωγαν. Μάλιστα, όταν οι άνδρες της ΟΠΚΕ μπήκαν στο χώρο όπου διέμεναν ανατρίχιασαν ανοίγοντας το ψυγείο το οποίο βρισκόταν στην αυλή.

Μέσα υπήρχαν κομμάτια κρέατος και κόκαλα τα οποία σύμφωνα με τις καταγγελίες των κατοίκων της περιοχής προσέρχονται από σκύλο.Όπως θα δείτε στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του Star, το σημείο θυμίζει χωματερή.

Τα Γιάννενα ξύπνησαν ξανά στα λευκά

Το πρωινό βρήκε και πάλι την πόλη ντυμένα στα λευκά, όμως φαίνεται ότι η μέρα ξεκίνησε σε φυσιολογικούς ρυθμούς. Η κίνηση διεξάγεται με αντιολισθητικές αλυσίδες, όπως αλυσίδες χρειάζονται στο σύνολο του οδικού δικτύου του νομού Ιωαννίνων.

Η περιοχή θα εξακολουθήσει να βρίσκεται στον κλοιό της κακοκαιρίας, καθώς χιόνι ή χιονόνερο θα πέφτουν και τις επόμενες ώρες.

Τελευταία Νέα