Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Πώς Μπορείτε Να Πληρώσετε Τα Τέλη Κυκλοφορίας Με Έως Και 12 Δόσεις

Όλες οι συστημικές τράπζες προσφέρουν τη δυνατότητα εξόφλησης των τελών κυκλοφορίας με χρήση πιστωτικής κάρτας.

Μοναδική προϋπόθεση για την πληρωμή των οφειλών σε άτοκες δόσεις με την κάρτα είναι η επάρκεια του διαθέσιμου ορίου.
Κάθε τράπεζα προσφέρει ένα μέγιστο αριθμό άτοκων δόσεων, στις οποίες μπορεί να «σπάσει» κάποιος τις οφειλές του.

Συγκεκριμένα:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σε «πεζόδρομους» μετατρέπονται το Σάββατο οι οδοί Ανεξαρτησίας και Χαριλάου Τρικούπη

Ο Δήμος Ιωαννιτών ενημερώνει πως για την παραμονή των Χριστουγέννων, αποφασίστηκε να λειτουργήσουν ως «πεζόδρ
ομοι» δύο μεγάλοι εμπορικοί δρόμοι της πόλης.
Στις οδούς Χαριλάου Τρικούπη και Ανεξαρτησίας, το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου και από τις 9 το πρωί έως τις 15.30 το απόγευμα, αποφασίστηκε να απαγορευθεί η κυκλοφορία των αυτοκινήτων, ώστε με άνεση οι πεζοί να μπορούνε να

Σκάβουν στο πεζοδρόμιο κι άφησαν χωρίς πρόσβαση τα μαγαζιά

Και ξαφνικά, λίγο πριν τα Χριστούγεννα βλέπουν τα συνεργεία να πιάνουν δουλειά... Να κλείνουν αιφνίδια, το ούτως ή άλλως προβληματικό πεζοδρόμιο στη Σπύρου Λάμπρου και να σκάβουν..

Παράλληλα δε, έκοψαν κάθε πρόσβαση προς τα μαγαζιά που υπάρχουν στο συγκεκριμένο τετράγωνο αφήνοντας κυριολεκτικά εμβρόντητους τους ιδιοκτήτες τους, οι οποίοι πήγαν το πρωί για το μεροκάματο.

Ο Δήμος επιδοτεί το Αστικό… Φτηνότερο το εισιτήριο για τα χωριά!

Φτηνότερη θα γίνει η μετακίνηση από και προς τα χωριά του Δήμου Ιωαννιτών καθώς η Δημοτική Αρχή αποφάσισε να προχωρήσει στη γενναία επιχορήγηση του Αστικού ΚΤΕΛ, με την γνωστή από το παρελθόν μέθοδο της «επιδότησης εισιτηρίου».

Δεν θα ισχύει το ίδιο βέβαια και για τους κατοίκους της πόλης, καθώς το εισιτήριο αυτό δεν θεωρείται ακριβό, όπως άλλωστε συμβαίνει και με το νερό ή τα δημοτικά τέλη!!!

Η πρόταση που έγινε απόφαση, περιλαμβάνονταν στην εισήγηση για τον προυπολογισμό του 2017.

Ανθολόγιο: Για να θυμούνται οι πιο παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι.

Οι περισσότεροι από εμάς, όταν ήμασταν μικροί, είχαμε ακούσει είτε από τους γονείς μας, είτε από τους παππούδες μας το παραδοσιακό παιδικό τραγούδι «Ντίλι, Ντίλι, το καντήλι…..». Άλλοι το γνωρίσαμε μέσα από το ανθολόγιο της πρώτης δημοτικού.

Σε όλους όμως μας έκανε εντύπωση και έμεινε χαραγμένο στην παιδική μας μνήμη. Το «Ντίλι, Ντίλι, το καντήλι…..» είναι ένα διδακτικό κλιμακωτό τραγούδι από τον Μαρμαρά Προποντίδας, που ασκεί τα παιδιά μέσα από την επανάληψη, στην κατανόηση λογικών αλληλουχιών.

Οι «Πόρτες Ολύμπου» και το ενδιαφέρον της NASA (Σπήλαιο Τσακαλόπετρας)

Η περιοχή Πόρτες του Ολύμπου, αποτελεί ένα από τα ισχυρότερα γεωμαγνητικά μέρη της Ελλάδας. Σε αυτήν την περιοχή υπάρχουν οι μαρτυρίες για φώτα στον ουρανό, για ηλεκτρομαγνητικά πεδία αλλά κυρίως και για εξαφανίσεις κατοίκων της περιοχής.

Συγκεκριμένα ένας κάτοικος αφού είχε εξαφανιστεί για 3 μέρες, όταν επέστρεψε περιέγραφε περίεργα πράγματα. Μέχρι και ότι αντίκρισε υπόγειες πόλεις.

Τελευταία Νέα