Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

ΙΩΑΝΝΙΝΑ-Πλήθος κόσμου .πιστών έκανε ουρά για να προσκυνήσουν τον Αγιο Σπυρίδωνα

Πλήθος κόσμου .πιστών έκανε ουρά για να προσκυνήσουν και να ανάψουν ένα κεράκι  παρόλο το τσουχτερό κρύο που κάνει  σήμερα ανήμερα του Αγίου Σπυρίδωνα στο εκκλησάκι  επί της οδού Αρη Βελουχιώτη στα Ιωάννινα ,μέχρι και αυτή την
ώρα η προσέλευση του κόσμου είναι μεγάλη

Σοκ! Πέταξε Σκύλο Από Τον 3ο Όροφο Πολυκατοικίας

Συνελήφθη 26χρονος μετά από άμεσες ενέργειες της Αστυνομίας.
Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία χθες βράδυ από 36χρονο κάτοικο Λευκωσίας, ότι άγνωστος άντρας έριξε σκύλο από μπαλκόνι τρίτου ορόφου πολυκατοικίας στη Λευκωσία, με αποτέλεσμα τη θανάτωση του σκύλου.

Αμέσως μετά την καταγγελία, μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή για εξετάσεις, όπου προέκυψε μαρτυρία εναντίον 26χρονου, ο οποίος συνελήφθη στη συνέχεια με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Δομετίου διερευνά την υπόθεση. 

ΠΡΕΒΕΖΑ- Γκρέμισαν το σπίτι του Οδυσσέα Ανδρούτσου για να χτίσουν κτίριο της σημερινής εποχής

Οδός Χρήστου Κοντού, δίπλα στο 2ο Δημοτικό Σχολείο. Λέμε στους περαστικούς ότι εδώ ήταν το σπίτι του Οδυσσέα Ανδρούτσου και εμείς το γκρεμίσαμε για να χτίσουμε ένα κτίριο της σημερινής εποχής, επειδή έτσι συνέφερε τον ιδιοκτήτη και μάλιστα βάλαμε και πινακίδα για να φαίνεται καθαρά η  ανοησία μας! Ήταν ένα όμορφο, παραδοσιακό πέτρινο και πλινθόκτιστο σπίτι με κήπο μπροστά, μπλέ παράθυρα και ημιυπόγειο, κεραμίδια της εποχής του, δωμάτια με ξύλινους τοίχους σοβατισμένους με λάσπη. Έστεκε όρθιο μέχρι πρίν 10 -15 χρόνια, με μια πινακίδα στη γωνία του που έγραφε : .....

Τραγωδία στα Γιάννενα: 35χρονος πήγε να βοηθήσει τη γυναίκα του σε τροχαίο και παρασύρθηκε από φορτηγό!


Ο νέος άντρας έχασε άδικα τη ζωή του

Απίστευτη τραγωδία... Ένας 35χρονος, ο οποίος έσπευσε μέσα στη νύχτα να βοηθήσει τη σύζυγό του, το όχημα της οποίας είχε εκτραπεί, έχασε τη ζωή του.

Το απίστευτο δυστύχημα έγινε στο 10ο χιλιόμετρο της παλιάς Εθνικής Οδού Ιωαννίνων Ηγουμενίτσας, μεταξύ της Βιομηχανικής Περιοχής και της Κληματιάς.

Λίγο μετά τη μία τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, το ΙΧ που οδηγούσε μία γυναίκα, εξετράπη της πορείας του. Η γυναίκα βγήκε σώα κι αβλαβής από το όχημα και τηλεφώνησε στον σύζυγό της, προκειμένου να ζητήσει τη βοήθειά του.

Ξέρετε τι ήταν ?Πριν γίνει το δημαρχείο... Ιωαννίνων

Προς τα τέλη της δεκαετίας του '20, την εποχή του μεσοπολέμου, οι ΗΠΑ βιώνουν την ποτοαπαγόρευση, το Άμστενταμ ετοιμάζεται να φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες και η Ελλάδα υποδέχεται τον Ελευθέριο Βενιζέλο ο οποίος επιστρέφει ως μεσσίας.

Τα Γιάννενα, εκείνη την περίοδο, βλέπουν ένα από τα μεγαλύτερα κτίρια της πόλης, το αποκαλούμενο τουρκικό διοικητήριο (εκεί που βρίσκεται σήμερα το δημαρχείο), αγαπημένο φόντο για φωτογραφικά ενσταντανέ, να τυλίγεται στις φλόγες και τελικά να καταστρέφεται.

Τελευταία Νέα