Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Πως εξηγούν οι επιστήμονες την έξαρση της σεισμικής δραστηριότητας.. Θα χρειαστεί χρόνος για πλήρη εκτόνωση

Έξαρση της σεισμικής δραστηριότητας καταγράφεται τις τελευταίες ώρες στο Νομό Ιωαννίνων, η οποία μπορεί να ανησυχεί τους πολίτες, όμως δεν ανησυχεί τους επιστήμονες, οι οποίοι θεωρούν ότι εντάσσεται στο πλαίσιο της ακολουθίας που είχε ξεκινήσει πριν από έναν μήνα.

Εκβίαζε φοιτητές για να μεσολαβήσει να περάσουν τα μαθήματα

Κατάφερε να τους αποσπάσει χιλιάδες ευρώ

Θύμα απάτης από 40χρονο έπεσαν δύο φοιτητές του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Ο 40χρονος απαίτησε από τους φοιτητές να του καταβάλουν χρηματικά ποσά, με το πρόσχημα ότι θα μεσολαβούσε προκειμένου να  περάσουν οφειλόμενα μαθήματα της Σχολής τους, μέσω γνωριμιών και διασυνδέσεων που διέθετε.

ΤΩΡΑ ΝΕΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΚΟΥΝΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ 3.7 ΡΙΧΤΕΡ

 ΤΩΡΑ ΝΕΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΚΟΥΝΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ 3.7 ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΙΣ 13:41
Σεισμική δόνηση 3,8 Ρίχτερ(αρχική αυτόματη μέτρηση) σημειώθηκε πριν από λίγο στην περιοχή των Ιωαννίνων.Σύμφωνα με την αυτόματη, προκαταρκτική λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, ο σεισμός εκδηλώθηκε στις 12:41:08 και το επίκεντρο εντοπίστηκε Βορειοδυτικά των Ιωαννίνων,κοντά στο σημείο που έγινε και ο...
ισχυρός σεισμός των 5,3 ρίχτερ.Το εστιακό βάθος υπολογίστηκε στα 10 χλμ.

Από τις 9 Δεκεμβρίου θα μυρίσει... Χριστούγεννα στα Γιάννινα!

Από τις 9 Δεκεμβρίου θα...μυρίσει Χριστούγεννα στην πόλη των Ιωαννίνων!! Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δήμος Ιωαννιτών, έχει προγραμματίσει να ανοίξει την αυλαία των εκδηλώσεων την ημέρα εκείνη, με τον στολισμό της κεντρικής πλατείας, ο οποίος αναμένεται να προκαλέσει και φέτος πολλά σχόλια!!

Έξι νέες σεισμικές δονήσεις τα ξημερώματα

Έξι νέες σεισμικές δονήσεις σημειώθηκαν τα ξημερώματα με επίκεντρο την περιοχή Βορειοδυτικά των Ιωαννίνων... Οι σεισμοί προέρχονται κι αυτή τη φορά από το ρήγμα στο Καλπάκι.

Τελευταία Νέα