Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

ΤΩΡΑ – Μία νεκρή και δύο τραυματίες σε επίθεση στη Γερμανία

Συναγερμός σήμανε πριν από λίγη ώρα στην γερμανική πόλη Μπίμπριχ έπειτα από πυροβολισμούς που ακούστηκαν σε δημόσιο χώρο της πόλης.


Η γερμανική αστυνομία επιβεβαίωσε το θάνατο μίας γυναίκας και τον τραυματισμό άλλων δύο πολιτών, χωρίς ωστόσο να έχουν δημοσιοποιηθεί λεπτομέρειες για το περιστατικό.

Νεκρός Δικυκλιστής Στο Αγρίνιο Μετά Απο Πτώση Σε Αρδευτικό Κανάλι

Θανατηφόρο τροχαίο
, όπως όλα δείχνουν, σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα το πρωί στον δρόμο που συνδέει την Μ. Χώρα με τα Καλύβια του Δήμου Αγρινίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δικυκλιστής κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του δικύκλου του με αποτέλεσμα αυτό να βρεθεί μέσα σε αρδευτικό αύλακα και ο άνδρας να χάσει με τραγικό τρόπο τη ζωή του. Η Αστυνομία ενημερώθηκε για το περιστατικό στις 11 παρά 10 το πρωί.
Τα στοιχεία του άτυχου άνδρα δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά και πρόκειται για μεσήλικα.

H Europol είχε προειδοποιήσει για το τρομοκρατικό χτύπημα στην Γερμανία – Ποιες χώρες κινδυνεύουν

Από τις 2 Δεκεμβρίου η Europol είχε αναφέρει ότι η Ευρώπη είναι στόχος τρομοκρατών την περίοδων των εορτών.

Στο σήμα κινδύνου αναφέρονταν πως οι χώρες που διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο είναι η Γαλλία, το Βέλγιο, η Γερμανία, η Ολλανδία και η Βρετανία. Επίσης η Europol είχε προειδοποιήσει ότι οι στρατολόγοι του «Ισλαμικού Κράτους» βάζουν στο στόχαστρό τους ευάλωτους πρόσφυγες στην Ευρώπη για να τους ριζοσπαστικοποιήσουν σε μια προσπάθεια να φουντώσουν ακόμη περισσότερο το αντιμεταναστευτικό μένος στη Γηραιά Ήπειρο.

Κατάσταση ... ανησυχητική

Aν ο σεβασμός στο περιβάλλον είναι δείκτης πολιτισμού ενός λαού, τότε η κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή  μας είναι aνησυχητική.

Στην πόλη δύσκολα θα δει κανείς κάδο μικρό ή μεγάλο που  να μην ξεχειλίζει, να είναι βρώμικος ή να έχει χύμα σκουπίδια γύρω του.

Στο λεκανοπέδιο δύσκολα θα δει κανείς  δρόμο που στις άκρες του  να μην είναι κανονικός  σκουπιδότοπος. Eιδικά τον χειμώνα που λείπει και η βλάστηση... Ακόμη και οι κεντρικές λεωφόροι μένουν με τα σκουπίδια ως ντεκόρ. Προσέξτε λίγο γύρω σας και  θα το διαπιστώσετε.

Και πρόταση γάμου στο Ερασιτεχνικό της Ε.Π.Σ. Ηπείρου!!! (Photos)

Στο γήπεδο της Ζωοδόχου ο προπονητής της ομάδας Μιχάλης Τικμανίδης επιφύλασσε μια έκπληξη στην αγαπημένη του Βίκυ, καθώς πριν το ματς με το Σταυράκι της έκανε πρόταση γάμου με εντυπωσιακό τρόπο.

Η ομάδα κράταγε ένα πανό που έγραφε "Βίκυ με παντρεύεσαι;;;" και ο κόουτς ένα λουλούδι. Το σκηνικό που είχε στηθεί με βεγγαλικά επίσης εντυπωσιακό.


Ακολουθούν φωτογραφίες :

Τελευταία Νέα