Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Ιωάννινα:Οι Πρώτες Εικόνες Απο Την Κεντρική Πλατεία ...Τα Δώρα ..Είναι Έτοιμα !!!

ΤΩΡΑ: ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟΣ σεισμός 8,1 ρίχτερ...!

Ένας ισχυρότατος σεισμός σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά κοντά στα νησιά Σολομώντα. Το μέγεθός του ήταν 8 Ρίχτερ και προκάλεσε τον τρόμο Τα νησιά του Σολομώντα βρίσκονται στον νότιο Ειρηνικό Ωκεανό στο Αρχιπέλαγος του Σολομώντος. Και μπορεί η περιοχή

Τούρκος βουλευτής: Θα υψώσω στα νησιά την τουρκική σημαία και θα στείλω την ελληνική πίσω με κούριερ

Ενώ ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης δηλώνει ότι η Τουρκία είναι εγγυήτρια χώρα σε ολόκληρη την Κύπρο!

Νέα πρόκληση την Πέμπτη από την πλευρά της Τουρκίας καθώς βουλευτής του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος (CHP), της αξιωματικής αντιπολίτευσης, απείλησε ότι θα υψώσει σε 18 ελληνικά νησιά την τουρκική σημαία και θα στείλει με... κούριερ στην Αθήνα την ελληνική σημαία.

Με Χρώματα, Φως Κι Ένα Χαμόγελο Αισιοδοξίας «Στολίζει» Τα Χριστούγεννα Ο Δήμος Ιωαννιτών

Με χρώματα, φως κι ένα χαμόγελο αισιοδοξία «στολίζει» τα Χριστούγεννα ο Δήμος Ιωαννιτών
Αύριο η επίσημη έναρξη του Χριστουγεννιάτικου προγράμματος και τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ δίνουν το δικό τους χρώμα στη γιορτή
Με χρώματα, φως κι ένα χαμόγελο αισιοδοξίας που όλοι έχουμε ανάγκη, θέλει να «στολίσει» τα φετινά Χριστούγεννα ο Δήμος Ιωαννιτών. Τα Γιάννενα είναι ήδη στο ρυθμό των Χριστουγέννων, καθώς στον φαντασμαγορικό εορταστικό  στολισμό μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές, από την 1η Δεκεμβρίου ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις, ενώ αύριο (Παρασκευή) στις 9 το βράδυ, στην

OI Koza Mostra Live - Στην Αστερούπολη Ιωαννίνων

Μυστικό της επιτυχίας των Koza Mostra, αποτελεί το εξαιρετικό πάντρεμα διαφορετικών μουσικών ρευμάτων. Έτσι Ska, Balkan, rock, punk, indie ακόμη και ρεμπέτικα του μεσοπολέμου, πλέκονται μεταξύ τους μοναδικά από μία μπάντα που δεν απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί κορυφαία.
Μια συναυλία για όλη την οικογένεια! ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ

EKTAKTO! GREXIT!! Η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει!!!

Η επικεφαλής οικονομολόγος της

Capital Economics για την Ευρώπη, Τζένιφερ ΜακΚέον προειδοποιεί ότι το χρέος θα παραμείνει εξαιρετικά μη βιώσιμο, παρά τα μέτρα και χαρακτηρίζει πολύ αισιόδοξη την εκτίμηση του ESM για μείωση του χρέους έως το 2060.

Μάλιστα, η Capital Economics εμμένει στην άποψή της ότι αργά ή γρήγορα θα γίνει το Grexit και η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει!

Την προσοχή εφιστά η Αστυνομία στους χρήστες διαδικτύου ενόψει εορτών

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στο πλαίσιο της προληπτικής δράσης και ενόψει της επικείμενης εορταστικής περιόδου, εφιστά την προσοχή των πολιτών – χρηστών διαδικτύου κατά τις ηλεκτρονικές συναλλαγές τους και συγκεκριμένα στις πληρωμές προϊόντων, μέσω ηλεκτρονικής τραπεζικής (e-banking) και πιστωτικών-χρεωστικών καρτών.

ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΓΕΝΙΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ !!!

 Μια φαντασμαγορική βραδιά για την επίσημη έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων της πόλης των Ιωαννίνων
Η Αστερούπολη Ιωαννίνων, το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο χωριό, διανύει την 3η εβδομάδα επιτυχημένης  λειτουργίας της.
Το φετινό σήμα κατατεθέν της, το μεγάλο φωτιζόμενο αερόστατο, αυτή τη φορά θα ξεκινήσει την πτήση του από την όμορφη πόλη του Αγρινίου την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016 στις 12μμ από την πλατεία Αγ.Δημητρίου (Δικαστήρια) για να προσγειωθεί το ίδιο βράδυ στις 9μμ στην Κεντρική Πλατεία των Ιωαννίνων.

Τελευταία Νέα