Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2016

ΟΡΙΣΤΙΚΟ !! ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΧΙΟΝΙΑΣ ΣΤΙΣ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ !!


Νεότερα προγνωστικά  θέλουν νέα χιόνια και νέα ψυχρή εισβολή από την Ρωσία μεταξύ 5 και 6 Δεκεμβρίου με χιόνια σε πολλές περιοχές της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας με χαμηλό ίσως και μηδενικό υψόμετρο.
Οι ήδη υπάρχουσες χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στην βόρεια Ελλάδα τις τελευταίες ώρες και οι οποίες θα παραμείνουν ως και τότε, φαίνεται να μετατρέπουν τις όποιες βροχές σε χιονοπτώσεις κυρίως στην Μακεδονία και την Ήπειρο στις 5 και 6 Δεκεμβρίου.

ΜΕΤΣΟΒΟ Αγέλη δεκάδων λύκων κατασπάραξε άλογο...

Πρωτοφανείς ήταν οι εικόνες που αντίκρισε, νωρίς τα ξημερώματα, εργαζόμενος σε κτηνοτροφική μονάδα του Μετσόβου....
Κινούνταν με το αυτοκίνητό του, κοντά στον Προφήτη Ηλία, όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με αγέλη λύκων, η οποία κατασπάραζε ένα άλογο που είχε καταφέρει να απομονώσει.
Σύμφωνα με την μαρτυρία του, η αγέλη αποτελούνταν από δεκάδες λύκους... "Ήταν πάνω από πενήντα" ανέφερε ο ίδιος, για να συμπληρώσει ότι κάτι ανάλογο δεν έχει δει ποτέ στη ζωή του.

[Ελλάδα]Απίστευτο Βίντεο: Οδηγεί Ατάραχος Στο Αντίθετο Ρεύμα Στην Εθνική Οδό!

«Τον Χάρο με τα μάτια τους» είδαν το μεσημέρι διερχόμενοι οδηγοί στην Εθνική Οδό στο ύψος Γαζίου, όταν οδηγός κόκκινου αγροτικού έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στο αντίθετο ρεύμα!
Οι οδηγοί κορνάρουν ξανά και ξανά στον ασυνείδητο οδηγό που όχι απλά πορεύεται στο αντίθετο ρεύμα αλλά τρέχει καταπάνω τους!
Ύστερα από αρκετή ώρα ο οδηγός δείχνει επιτέλους να αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο και τον πανικό που έχει σπείρει και κόβει ταχύτητα.

Τελευταία Νέα