Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

ΟΡΙΣΤΙΚΟ !! ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΧΙΟΝΙΑΣ ΣΤΙΣ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ !!


Νεότερα προγνωστικά  θέλουν νέα χιόνια και νέα ψυχρή εισβολή από την Ρωσία μεταξύ 5 και 6 Δεκεμβρίου με χιόνια σε πολλές περιοχές της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας με χαμηλό ίσως και μηδενικό υψόμετρο.
Οι ήδη υπάρχουσες χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στην βόρεια Ελλάδα τις τελευταίες ώρες και οι οποίες θα παραμείνουν ως και τότε, φαίνεται να μετατρέπουν τις όποιες βροχές σε χιονοπτώσεις κυρίως στην Μακεδονία και την Ήπειρο στις 5 και 6 Δεκεμβρίου.


Στην κεντρική χώρα θα χιονίσει κυρίως σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές αλλά και στα βόρεια και υπερβόρεια προάστια της Αθήνας, όπου φαίνεται αυτή τη φορά να έχουμε πιο πολλά φαινόμενα σε σχέση με αυτά που προβλεπόντουσαν την τελευταία φορά.

Φαίνεται τέλος, να δέχεται νέες χιονοπτώσεις η Θεσσαλονίκη και οι γύρω περιοχές από την πόλη στις 5 με 6 Δεκεμβρίου, ενώ θα χιονίσει και πάλι στην Φλώρινα, την Κοζάνη, την Καστοριά και τα Γρεβενά, αλλά και τον Πολύγυρο. Ιδιαίτερα ισχυρές καταιγίδες θα σημειωθούν στην υπόλοιπη νότια και ανατολική χώρα και ιδιαίτερα στα νησιά του Ιονίου πελάγους, όπου δεν αποκλείονται και πλημμύρες.

Ισχυρή κακοκαιρία πάντως φαίνεται να πλήττει ξανά την Αθήνα και το νομό Αττικής με ακραία και επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στις 7 Δεκεμβρίου.

Τίποτα ακόμα δεν είναι σίγουρο, πάντως τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία, θέλουν νέο κύμα ψύχους και χιονοπτώσεων στην βόρεια και κεντρική χώρα μας από το Σαββατοκύριακο και μετά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τελευταία Νέα