Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2016

Όλα Τα Αστέρια Οδηγούν Στην «Αστερούπολη Ιωαννίνων» Εγκαίνια Σάββατο Στις 26 Νοεμβρίου!!!


Όλα τα αστέρια οδηγούν στην «Αστερούπολη Ιωαννίνων»
Το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο χωριό σας υποδέχεται στην πόλη των Ιωαννίνων για 3η συνεχόμενη χρονιά! Ο πιο δημοφιλής χειμερινός προορισμός στην Ελλάδα, τα Ιωάννινα, παρουσιάζει την «Αστερούπολη Ιωαννίνων» πιο λαμπερή και γεμάτη από ποτέ ανοίγοντας τις πύλες της με Δωρεάν Γενική Είσοδο στις 23 Νοεμβρίου κάνοντας και τα φετινά Χριστούγεννα ακόμη πιο μαγικά!

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Ψήψισμα για την 43η επέτειο του Πολυτεχνείου

To Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων χαιρετίζει την 43η επέτειο της Φοιτητικής εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Το μήνυμα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου παραμένει ζωντανό και επίκαιρο, γιατί συμβολίζει τους αγώνες ολόκληρου του λαού μας και ιδιαίτερα της Νεολαίας για...
ψωμί, παιδεία, ελευθερία, ειρήνη, δικαιοσύνη και ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Την Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 11 π.μ. θα γίνει κατάθεση στεφάνων στην Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου.

Ευτυχισμενοι μαζι

Επτά σεισμικές δονήσεις τις τελευταίες ώρες

Επτά σεισμικές δονήσεις σημειώθηκαν μέσα σε λίγες ώρες, στη διάρκεια της Κυριακής, με επίκεντρο οι περισσότερες το ρήγμα του Καλπακίου.

Ο μεγαλύτερος σεισμός, ο οποίος έγινε αισθητός και στην πόλη των Ιωαννίνων, έγινε οκτώ λεπτά πριν τη μία και ήταν μεγέθους τριών βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε το Γεωδυναμικό.

Τι πρέπει να προσέξεις όταν βρέχει στα Γιάννενα!

Από τη στιγμή που δηλώνεις κάτοικος Ιωαννίνων, είτε είσαι Γιαννιώτης είτε βρέθηκες εδώ από σπόντα (βλ. σπουδές, σώγαμπρος, διακοπές, επίσκεψη, να δεις τον ΠΑΣ, να πιείς τσί’πρα κλπ κλπ), η βροχή πρέπει να κυλάει στο αίμα σου!
Και επειδή το αίμα νερό δε γίνεται… με  δύο λόγια πρέπει να μάθεις να γίνεσαι και λούτσα!
Ως ομοιοπαθείς σκεφτήκαμε 5 πράγματα που πρέπει να προσέξεις όπως και δήποτε αν θέλεις να τη βγάλεις καθαρή όντας αντιμέτωπος με τον Γιαννιώτικο καιρό!

Τελευταία Νέα