Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Νεκρός από πυροβολισμό εντοπίστηκε στα Κυπαρίσσια – Σε εξέλιξη η έρευνα της Αστυνομίας

Νεκρός εντοπίστηκε αργά το απόγευμα ένας άνδρας, σε αγροτική περιοχή, στα Κυπαρίσσια της Δημοτικής Ενότητας Παμβώτιδας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας για τον οποίο είχε δηλωθεί εξαφάνιση προ λίγων ημερών από συγγενικό του πρόσωπο στο Αστυνομικό Τμήμα Κατσικά.

Ο άνδρας φέρει τραύμα από όπλο, ενώ στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, οι οποίες ερευνούν την υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΣΟΚ | ΘΑ ΑΣΠΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ !!

Ποια Ξύλα Δεν Πρέπει Να Καις Στο Τζάκι

Γνωρίζουμε πως η αιθαλομίχλη είναι επικίνδυνη για το αναπνευστικό μας και όχι μόνο, και για να μην επισημαίνουμε μόνο προβλήματα αλλά να δίνουμε και λύσεις, ας θυμηθούμε τις οδηγίες για...
ασφαλή χρήση των οικιακών τζακιών, ώστε να θερμαίνουμε μεν το σπίτι μας χωρίς όμως να βλάπτουμε τον αέρα που εισπνέουν οι συμπολίτες μας κι εμείς μέσα στο ίδιο μας το σπίτι.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΣΟΚ | ΘΑ ΑΣΠΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ !!

Χιόνια στην Ευρώπη και σε χώρες όπως η Σουηδία, η Νορβηγία, η Γερμανία, η Γαλλία, η Αυστρία, η Ελβετία, η Ρουμανία αλλά και η Ουκρανία, κάνουν τους ειδικούς να πιστεύουν πως ο ερχόμενος Δεκέμβριος δεν αποκλείεται να είναι για την Ευρώπη ο πιο λευκός των τελευταίων 111 ετών.

O ΜΙΚΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΑΓΕΨΕ ΟΛΟΥΣ

Ο Δημήτρης είναι από την Ήπειρο και συγκεκριμενα από την Αρτα με το κλαρίνο και με το ταλέντο του μας μάγεψε όλους μας 
Ο Θεοφανους αλλά και ο Βασιλόπουλος Θ έμειναν άφωνοι 
Ένα μεγάλο μπράβο από όλους μας 

Ημέρα του Παιδιού 2016

Τη σύμβαση έχουν υιοθετήσει όλα τα κράτη του κόσμου εκτός από τις ΗΠΑ και τη Σομαλία. Η Ελλάδα την επικύρωσε στις 2 Δεκεμβρίου 1992 με τον νόμο 2101.

Στο σημερινό της doodle, η Google τιμάει την Ημέρα του Παιδιού 2016
Σαν σήμερα ψηφίστηκε η Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Παιδιού, που αποτελεί το πλέον αποδεκτό κείμενο για τα ανθρώπινα δικαιώματα παγκοσμίως.

Κλοπές έχουν σημειωθεί σε βάρος ασθενών μέσα στο Χατζηκώστα


Σπείρα που δρα τις τελευταίες ημέρες, ξαφρίζει ασθενείς μέσα στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα. Το τελευταίο περιστατικό, σύμφωνα με πληροφορίες καταγράφηκε σε έναν χώρο που θεωρείται «άβατο»... Στο χώρο όπου γίνονται οι μαγνητικές και αξονικές τομογραφίες.

Τελευταία Νέα