Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2016

ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΣΟΚ | ΘΑ ΑΣΠΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ !!

Χιόνια στην Ευρώπη και σε χώρες όπως η Σουηδία, η Νορβηγία, η Γερμανία, η Γαλλία, η Αυστρία, η Ελβετία, η Ρουμανία αλλά και η Ουκρανία, κάνουν τους ειδικούς να πιστεύουν πως ο ερχόμενος Δεκέμβριος δεν αποκλείεται να είναι για την Ευρώπη ο πιο λευκός των τελευταίων 111 ετών.

Ήδη πάντως στην Στοκχόλμη, οι μετεωρολόγοι χαρακτήρισαν τον φετινό Νοέμβρη ως τον πιο λευκό των τελευταίων 111 ετών, με 29 εκατοστά χιονιού να καλύπτουν πρώτη φορά μετά από 1 και βάλε αιώνα όλη την πόλη.

ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΕΔΩ LIKE ΣΤΟ FACEBOOK

Ωστόσο οι ειδικοί και μέσω των μοντέλων πρόβλεψης καιρού αλλά και μέσω των όσων δείχνουν και τα προγνωστικά στοιχεία του Αμερικάνικου site πρόβλεψης καιρού Accuweather.com, κρούουν το καμπανάκι προς τους κατοίκους χωρών της κεντρικής, βόρειας αλλά και ανατολικής Ευρώπης, πως οδεύουμε προς έναν αρκετά κρύο Χειμώνα, με τον Δεκέμβρη που μας έρχεται να μας φυλάει πιθανότατα αρκετά χιόνια.
Τώρα για το αν τα χιόνια αυτά έρθουν και προς την χώρα μας;;
To Accuweather.com τις τελευταίες ώρες, προβλέπει αρκετό κρύο ακόμα και τα Χριστούγεννα ιδιαίτερα στην βόρεια Ελλάδα, ωστόσο είναι ακόμα όλα μεμπτά για το αν οι κρύες και πολικές αέριες μάζες κατηφορίσουν τόσο νότια επηρεάζοντας και την χώρα μας. Η αλήθεια είναι πως τα πιο πολλά προγνωστικά στοιχεία θέλουν χιόνια μέσα στον Δεκέμβρη σε περιοχές ιδιαίτερα της βόρειας Ελλάδα, είναι όμως πολύ νωρίς για να αναφέρουμε συγκεκριμένα πόλεις και νομούς.
Πάντως στην Ευρώπη οι μετεωρολόγοι θεωρούν και δεδομένου αυτού που έγινε στην Στοκχόλμη Νοέμβρη μήνα, πως οδεύουμε ίσως και στον πιο λευκό και παγερό Δεκέμβρη των τελευταίων 111 ετών... Δεν είναι και λίγα 29 εκατοστά χιονιού για μήνα Νοέμβριο στην Στοκχόλμη...
Δείτε στο παρακάτω άρθρο πως χαρακτηρίζουν στο εξωτερικό τον καιρό που επικράτησε το Νοέμβριο στην Στοκχόλμη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τελευταία Νέα