Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2016

Ετοίμαζαν χτύπημα στα Βαλκάνια- Επτά συλλήψεις στην Αλβανία

Πυρήνας του ISIS που ετοίμαζε χτυπήματα στα Βαλκάνια, «ξηλώθηκε» μετά από πολυήμερη επιχείρηση πολλών υπηρεσιών.

Επτά συλλήψεις έγιναν στην Αλβανία, ανάμεσα σε αυτούς κι ένας γιατρός, ενώ συλλήψεις ανακοινώθηκαν επίσης στο Κόσσοβο και τα Σκόπια.

Γιάννινα… Οι μανούλες θήλασαν δημόσια τα μωρά τους!


Δεκάδες μητέρες στα Γιάννινα «έσπασαν» κάθε ταμπού και πήραν μέρος στον ταυτόχρονο δημόσιο θηλασμό, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού.

Η διοργάνωση έγινε ταυτόχρονα σε περισσότερες από 50 πόλεις σε όλη την Ελλάδα, με τις μανούλες να θηλάζουν τα μωρά τους δημόσια για να στείλουν το δικό τους μήνυμα: ότι ο θηλασμός κάνει καλό στη μαμά και στο μωρό και ότι ο θηλασμός σε δημόσιο χώρο δεν πρέπει να εἰναι ταμπού.

Χαλάει ο καιρός από το απόγευμα

Με νεφώσεις ξεκίνησε η ημέρα, ενώ τις πρωινές ώρες στο εσωτερικό της περιφέρειας επικρατούσαν  τοπικές ομίχλες. Έως το μεσημέρι οι νεφώσεις βαθμιαία και από τα βορειοδυτικά θα αυξηθούν και από το απόγευμα ενδέχεται να σημειωθούν τοπικές ασθενείς βροχές οι οποίες έως αργά το βράδυ θα επεκταθούν στο μεγαλύτερο μέρος της Ηπείρου. Οι άνεμοι θα πνέουν από τα..

Συντετριμμένη γάτα πέρασε 1 χρόνο πάνω από τον τάφο της ιδιοκτήτριάς της…

Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που η ιδιοκτήτρια αυτής της γάτας απεβίωσε. Ωστόσο, το τετράποδο πλάσμα δεν εγκατέλειψε τον τάφο της ηλικιωμένης κυρίας. Μια περαστική, η 28χρονη Keli Keningau Praytno από την κεντρική Ιάβα της Ινδονησίας ήταν η πρώτη που άκουσε το θρήνο της γάτας και προσπάθησε να την βοηθήσει υιοθετώντας την.

Τελευταία Νέα