Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2017

Τουρκική πρόκληση στα Ιμια -Πυραυλάκατος προσέγγισε τις βραχονησίδες [εικόνες]

Με τα νεύρα της Αθήνας παίζει η Αγκυρα, καθώς μετά από την απόφαση του Αρείου Πάγου για τη μη έκδοση των 8 Τούρκων αξιωματικών στην Τουρκία και τις απειλές του Ταγίπ Ερντογάν, σήμερα το πρωί δύο τουρκικά κατευθύνθηκαν προς τα Ιμια.
Το περιστατικό έγινε περίπου στις 11 το πρωί της Κυριακής, όταν τουρκική πυραυλάκατος, μαζί με δύο ταχύπλοα των ειδικών δυνάμεων με κομάντος- σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες- φάνηκε να κατευθύνονται με ταχύτητα προς τις δύο βραχονησίδες. Μάλιστα, σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, στην πυραυλάκατο επέβαινε ο αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων της γειτονικής χώρας, Χουλουσί Ακάρ.

ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ!

«ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟ ΘΕΟ, ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ»! Αυτό ειπε στους μικρούς μαθητές 
Το περιστατικό συνέβη σε Δημοτικό Σχολείο στην Μάνδρα Αττικής. Δεν θα δημοσιοποιήσουμε ποιο σχολείο είναι, για ευνόητους λόγους, δεν θέλουμε να στοχοποιηθούν γονείς και κυρίως οι ανήλικοι μαθητές του Σχολείου…
Εν ώρα διδασκαλίας, ο δάσκαλος κατέβασε την εικόνα της Παναγίας, που βρισκόταν κρεμασμένη στον τοίχο της αίθουσας. Όταν μαθητές ρώτησαν το δάσκαλο τι κάνει και

Διάσωση αλόγων από την ΕΜΑΚ στην ορεινή Άρτα (φωτό, βίντεο)

Γάβρογο είναι το βουνό που ορθώνεται πάνω από την Σκουληκαριά Άρτας, στο Δήμο Γεωργίου Καραισκάκη στην Ήπειρο. Κατάφυτο από έλατα και κέδρους, ενώ αυτή την εποχή, λίγο μετά τους οικισμούς το χιόνι ξεπερνά το ένα μέτρο.

Σε κάποια από τις πλαγιές του βουνού, ήταν εγκλωβισμένα εδώ και δεκαπέντε ημέρες, είκοσι άλογα, που ανήκουν στην φυλή της Πίνδου. Ο άνθρωπος στον οποίο ανήκουν δεν πρόλαβε να τα κατεβάσει από το βουνό και ο χειμώνας φέτος αποδεικνύεται εξαιρετικά βαρύς.

Τελευταία Νέα