Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Δήμαρχος Κορδελιού: Θέλουμε μια άδεια πόλη για να προστατεύσουμε ζωές

Για τις τελευταίες λεπτομέρειες της εκκένωσης του πληθυσμού λόγω της επιχείρησης απενεργοποίησης της βόμβας του Β' Παγκοσμίου Πολέμου στο Κορδελιό, ενημέρωσε ο δήμαρχος Ευόσμου – Κορδελιού, Πέτρος Σούλας.

«Η εκκένωση του πληθυσμού από τη ζώνη επικινδυνότητας είναι υποχρεωτική δεν γίνεται για να υποβοηθήσουμε το έργο του στρατού, της ελληνικής αστυνομίας ή της δημοτικής αρχής. Γίνεται για την ασφάλεια των πολιτών» τόνισε, στη διάρκεια συνέντευξης τύπου κατά την οποία ενημέρωσε για τις τελευταίες λεπτομέρειες του σχεδίου απενεργοποίησης της βόμβας του Β´ Παγκόσμιου Πολέμου στο Κορδελιό.

ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΜΥΑΛΟ Η Τατιάνα – Να πάρουμε τα προσφυγόπουλα στα σχολεία γιατί αν μας χτυπήσει η Τουρκία θα…

Δηλαδή ο σύζυγος δεν θα πάει να πολεμήσει;

Δείτε Ελληνες πως προχωρούν και προπαγανδίζουν την Ισλαμοποίηση και την πολυπολυτισμικότητα της Ελλάδας έτσι ώστε με την αλλοίωση του πληθυσμού να μην έχουμε εθνική,θρησκευτική και ιστορική συνείδηση.
Τα σχέδια της νέας τάξης τα προπαγανδίζουν στα μμε της Ελλάδας και δεν αντιδρά κανείς

Η Πάμελα Άντερσον σε διαφήμιση για σεξουαλικό βοήθημα (Vid)


Μια πολύ διαφορετική προσέγγιση για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου σκέφτηκε η εταιρεία εσωρούχων "Coco de mer" και ζήτησε από την ξανθιά, χολιγουντιανή σεξοβόμβα να την υλοποιήσει.

Με το εμφανές μήνυμα "Take your breath away" και το κρυμμένο "Περνώ και μόνη μου καλά", η εταιρεία εσωρούχαν "Coco de mer" δημιούργησε ένα μικρό σποτάκι με πρωταγωνίστρια την Πάμελα Άντερσον η οποία πρωθεί ακριβώς αυτή την ιδέα.

«Βυθίζουμε το Στόλο των Ελλήνων σε κάθε σενάριο στο Αιγαίο» λένε οι Τούρκοι και ζητούν 11 νησιά μας- Οι «Γκρίζοι Λύκοι» μπαίνουν στη κυβέρνηση

Ραγδαίες και άσχημες εξελίξεις στο εσωτερικό της Τουρκίας που αναμφισβήτητα  θα οδηγήσουν σε αυξημένες εντάσεις και πολεμικό επεισόδιο μεταξύ των δύο χωρών καθώς το Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) και Κόμμα Εθνικιστικής Δράσης (ΜΗΡ) μελετούν σενάρια συγκυβέρνησης με το «ναι» στο δημοψήφισμα στις 16 Απριλίου να μην θεωρείται δεδομένο.

Τελευταία Νέα