Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Υπερθέαμα Με Σούπερ-Πανσέληνο Και Βροχή Αστεριών Το Βράδυ Της Τρίτης

 Η βροχή διαττόντων αστέρων, των Διδυμίδων, θα αποκορυφωθεί το βράδυ της Τρίτης προς χαράματα της Τετάρτης...
Το εντυπωσιακό αυτό θέαμα δεν θα είναι το μόνο ωστόσο, καθώς η σούπερ-πανσέληνος του ίδιου βραδιού -η τρίτη και τελευταία εντός του 2016 μετά τις προηγούμενες του Οκτωβρίου και Νοεμβρίου- θα «φωταγωγήσει» τον ουρανό.
Το φεγγάρι θα φαίνεται 14% μεγαλύτερο και 30% φωτεινότερο από ό,τι συνήθως, κάτι που δεν θα επιτρέψει την καλή παρατήρηση της βροχής των αστεριών, με τη NASA να προβλέπει ότι θα είναι ορατά το πολύ δέκα την ώρα.

Απίστευτο τροχαίο στα Καλάβρυτα: Λύθηκε το χειρόφρενο του αυτοκινήτου της και την σκότωσε!

Η 57χρονη γυναίκα που έχασε τη ζωή του ήταν αδερφή του δημάρχου που την αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα: «Καλό σου Ταξίδι, αγαπημένη μου, μονάκριβη, αδελφούλα»
Ένα απίστευτο τροχαίο δυστύχημα συνέβη πριν από λίγες ώρες στα Καλάβρυτα. Θύμα είναι μια 57χρονη γυναίκα, αδερφή του δημάρχου της πόλης, και το περιστατικό συνέβη ακριβώς μπροστά από το σπίτι της.
Το τραγικό περιστατικό συνέβη σήμερα το πρωί στο σπίτι της άτυχης γυναίκας στα Καλάβρυτα όταν υπό αδιευκρίνιστες προς το παρόν συνθήκες, λύθηκε το χειρόφρενο του αυτοκινήτου της, και την χτύπησε θανασιμα.

ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ !! ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΑΣΟΥ ΑΡΝΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΧΙΟΝΙΑ !

F
Χιονιάς αναμένεται να σαρώσει τη χώρα από τις επόμενες ώρες – Έρχεται ψυχρή εισβολή την Τρίτη και την Παρασκευή – Πού και πότε θα χιονίσει, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, Τάσο Αρνιακό – Σε ποιες περιοχές ο υδράργυρος θα πέσει ακόμα και έξι βαθμούς υπό το μηδέν.
Ραγδαία επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός από τις επόμενες ώρες. Από την Τρίτη (13/12) έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας με χιόνια και πολικές θερμοκρασίες.

Ο μύθος του «Δώδεκα»

Το «Δώδεκα» είναι ένας από τους αγαπημένους προορισμούς της παραλίμνιας περιοχής. Δίπλα στα πλατάνια και υπό τη «σκιά» του Κάστρου (κάτω από το Φετιχιέ Τζαμί, σε ευθεία γραμμή), αποτελεί έναν ιδιαίτερο τόπο που έχει βάλει το δικό του λιθαράκι στη διαμόρφωση της ταυτότητας της πόλης.

Εκεί οι παλιότεροι έκαναν μπάνιο, εκεί οι νεότεροι έκαναν και συνεχίζουν να κάνουν βόλτες, εκεί οι ερασιτέχνες ψαράδες είχαν και έχουν το στέκι τους. Το «Δώδεκα» αποτελεί όμως και ένα σημείο αναφοράς στην καθομιλουμένη κάθε φορά που ο Γιαννιώτης θέλει να εκφράσει την... απόγνωσή του.

Όλοι ξέρουν τι θα ΣΥΜΒΕΙ στις 24 Δεκεμβρίου!! Η tv γιατί δεν το λέει;;

ΜΕΓΑΛΟΙ φόβοι για τεράστια φυσική καταστροφή…

Στις «επάλξεις» φαίνεται πως βρίσκεται η διεθνής κοινότητα καθώς τις εκπλήξεις για φέτος δεν πρόκειται να τις φέρει ο Άγιος Βασίλης, αλλά κάτι πολύ πιο μακρινό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επιστήμονες της NASA ετοίμασαν μακάβρια νέα για τα Χριστούγεννα, καθώς στις 24 Δεκεμβρίου πρόκειται να επισκεφθεί τη Γη ένας τεράστιος μετεωρίτης, ο οποίος πρόκειται να προξενήσει πολλά δυσάρεστα φαινόμενα κατά το πέρασμά του.

Ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων, για το χαμό του Σωτήρη Μανούση

Το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων θρηνεί το χαμό του συναδέλφου Σωτήρη Μανούση που σκοτώθηκε σήμερα τα ξημερώματα.
Ο Σωτήρης ήταν μέλος της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου την τριετία 2010-2013 και από το Νοέμβριο 2014 μέχρι το Μάιο του 2016. Από τις ενδιάμεσες εκλογές του Εργατικού Κέντρου το Μάιο του 2016 και μέχρι σήμερα ο Σωτήρης κατείχε τη θέση του Αντιπροέδρου του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων.
Μέλος της Διοίκησης του συνδικάτου οικοδόμων από το 2010 και πρόεδρος του Συνδικάτου οικοδόμων από το 2015 μέχρι

Τραγωδία .. "Βουτιά" Αυτοκινήτου Στο Λιμάνι Της Μυτιλήνης Πνίγηκαν Δύο Παιδιά..

Τραγωδία στη Μυτιλήνη τις πρώτες πρωινές  ώρες της  Δευτέρας 12 Δεκεμβρίου.   Ι.Χ. αυτοκίνητο έκανε βουτιά στην προκυμαία Μυτιλήνης με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο οι δύο από τους πέντε επιβάτες.Το περιστατικό έγινε στην προκυμαία Μυτιλήνης , λίγα μέτρα από το Παλαιό Δημαρχείο στο ύψος του καφέ «Πανελλήνιον».
Συγκεκριμένα  και όπως μεταδίδει το lesvosnews.net ,το Ι.Χ. αυτοκίνητο που κατευθυνόταν από το λιμάνι της Μυτιλήνης  προς το Παλαιό Δημαρχείο για άγνωστο λόγο πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας , χτύπησε στο κράσπεδο της προκυμαίας και

Τελευταία Νέα