Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Απίστευτο τροχαίο στα Καλάβρυτα: Λύθηκε το χειρόφρενο του αυτοκινήτου της και την σκότωσε!

Η 57χρονη γυναίκα που έχασε τη ζωή του ήταν αδερφή του δημάρχου που την αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα: «Καλό σου Ταξίδι, αγαπημένη μου, μονάκριβη, αδελφούλα»
Ένα απίστευτο τροχαίο δυστύχημα συνέβη πριν από λίγες ώρες στα Καλάβρυτα. Θύμα είναι μια 57χρονη γυναίκα, αδερφή του δημάρχου της πόλης, και το περιστατικό συνέβη ακριβώς μπροστά από το σπίτι της.
Το τραγικό περιστατικό συνέβη σήμερα το πρωί στο σπίτι της άτυχης γυναίκας στα Καλάβρυτα όταν υπό αδιευκρίνιστες προς το παρόν συνθήκες, λύθηκε το χειρόφρενο του αυτοκινήτου της, και την χτύπησε θανασιμα.

Αμέσως διακομίσθηκε στο Νοσοκομειο Καλαβρύτων όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Η κοινωνία των Καλαβρύτων είναι σοκαρισμένη, ενώ ο δήμαρχος Καλαβρύτων Γιώργος Λαζουράς την αποχαιρέτησε με ένα μήνυμά του στο facebook: «Η τραγική μοίρα... Η μοναδική πολυαγαπημένη μου αδελφή, Αρχοντούλα, έφυγε, στα 56 χρόνια της, σε ένα τραγικό και απρόσμενο,ατύχημα, με το αυτοκίνητό της. Η εξόδιος ακολουθία της θα γίνει, αύριο, Τρίτη, στις 3:30 μ.μ.στα Καλάβρυτα, μετά το πέρας του μνημοσύνου για το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα. Καλό σου Ταξίδι, αγαπημένη μου, μονάκριβη, αδελφούλα. Να μου φιλήσεις, τον πατέρα και τη μανούλα μας. Ο Θεός να σε αναπαύει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τελευταία Νέα