Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Προσοχή: Μπόμπα Τσίπουρο Στην Αγορά!

Παραγωγοί τσίπουρου: Προσοχή καταναλωτή, υπάρχει κίνδυνος για την υγεία σου!!

Ανεξέλεγκτη διακίνηση χύμα τσίπουρου, που μπορεί να βάλει σε κίνδυνο την Υγεία των καταναλωτών, καταγγέλλουν οι κλάδοι της αποσταγματοποιίας και της ιδιωτικής οινοποιίας.

Οι επαγγελματίες του κλάδου, εκφράζουν για ακόμα μια φορά την απογοήτευσή τους που όχι μόνο χάνεται και άλλη ευκαιρία να

ΔΡΑΧΜΗ Η EURO?

ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ 





ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ | ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟ !!

Η τρέλα του τύπου αυτού δεν υπάρχει πραγματικά !! Ήθελε να βγάλει selfie μπροστά από έναν ανεμοστρόβιλο με ρίσκο της ζωής του...

Η συνέχεια ακολουθεί στο βίντεο και πιστέψτε μας θα συγκλονιστείτε !!

Γιάννενα: «Κρυφτούλι» με τα αδέσποτα

Μάταιη ήταν προχθες η αναζήτηση των δύο αδέσποτων σκύλων που επιτέθηκαν σε τρία άτομα, μεταξύ των οποίων μια μαθήτρια του 1ου Γυμνασίου, από την ομάδα περισυλλογής του δήμου Ιωαννιτών και εθελοντή κτηνίατρο.

Το πρώτο περιστατικό συνέβη στο κέντρο της πόλης με «θύματα» δύο στρατιωτικούς και το δεύτερο στην περιοχή του Άλσους, κατά την ώρα προσέλευσης της μαθήτριας στο σχολείο.

«Η Ελλάδα θα γυρίσει στη δραχμή και η Κύπρος στη λίρα το 2017»

Είδηση Σοκ Ο Peter Oborne, αρχισυντάκτης του «The Spectator» και πρώην δημοσιογράφος της «Τhe Daily Telegraph» αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «Η Ελλάδα θα γυρίσει στη δραχμή και η Κύπρος στη λίρα το 2017.

Ο Peter Oborne, αρχισυντάκτης του «The Spectator» και πρώην δημοσιογράφος της «Τhe Daily Telegraph», αλλά και συγγραφέας, αναφέρει σε άρθρο του που μιλά για τα γεγονότα που θα συγκλονίσουν το Παγκόσμιο το 2017, ότι η Ευρωζώνη θα καταρρεύσει εντός του έτους.

Θεσσαλονίκη: To αναλυτικό σχέδιο για την απομάκρυνση της βόμβας

Για τις ανάγκες της γιγαντιαίας επιχείρησης που θα πραγματοποιήσουν άνδρες του Τάγματος Εκκαθάρισης Ναρκοπεδίων Ξηράς, περίπου 62.000 άνθρωποι θα αναγκαστούν να εγκαταλείψουν τα σπίτια και τα καταστήματά τους, στους δήμους Κορδελιού- Ευόσμου, Αμπελοκήπων- Μενεμένης και Δέλτα. Η εκκένωση των περιοχών σε ακτίνα 1.900 μ. από το σημείο εντοπισμού της βόμβας, είναι υποχρεωτική και πρέπει να έχει ολοκληρωθεί, το αργότερο μέχρι τις 9:30 το πρωί της Κυριακής, ώστε στις 10 να αρχίσει η επιχείρηση.
Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται για το αν πρέπει ή όχι να εγκαταλείψουν τις οικίες τους στο τηλεφωνικό κέντρο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας: 2311805300, τις ώρες 9.00’ το πρωί έως 9.00’ το βράδυ, αλλά κι από την ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (www.pkm.gov.gr) με την εισαγωγή της διεύθυνσής τους στον διαδραστικό χάρτη (Βρείτε τον ΕΔΩ).

Καλαμάτα: 22χρονη φοιτήτρια με κλεμμένο αυτοκίνητο σκορπά τον πανικό (βίντεο)

Νεαρή γυναίκα, 22χρονη φοιτήτρια στο ΤΕΙ Αθήνας, σε κατάσταση αμόκ, πραγματοποίησε τρελή πορεία με κλεμμένο αυτοκίνητο, αργά το βράδυ της Πέμπτης, στο κέντρο της Καλαμάτας.

Το απίστευτο σκηνικό, ξεκίνησε στη διασταύρωση Κανάρη και Βαλαωρίτου, στο ύψος των Ταξιαρχών, όταν μια κοπέλα μπήκε απρόσκλητη σε αυτοκίνητο, στη θέση του συνοδηγού.

Τελευταία Νέα