Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

ΣΟΚ Άγριο έγκλημα στην Κομοτηνή: 15χρονος σκότωσε 6χρονο αγοράκι που είχε εξαφανιστεί

Με τον πιο τραγικό τρόπο έληξαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 6χρονου αγοριού που εξαφανίστηκε το βράδυ της Κυριακής (22/1/2017) και αναζητούνταν, καθώς το απόγευμα της Δευτέρας βρέθηκε νεκρό σε εγκαταλειμμένο σπίτι.

Το ανήλικο αγοράκι το σπίτι που βρέθηκε είναι σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι Αρχές έχουν προχωρήσει στην

Γιάννενα: Ποιος και γιατί κόβει δέντρα στο «Γιαννιώτικο Σαλόνι»;

Σα να μην έφτανε η φθορά και οι ζημιές που έχουν υποστεί οι κτιριακές εγκαταστάσεις στο «Γιαννιώτικο Σαλόνι» εξαιτίας της εγκατάλειψης, τελευταία έκπληκτοι πολίτες και περίοικοι βλέπουν να αποψιλώνονται από δέντρα και τμήματα του Πάρκου Πυρσινέλλα.
Πολλοί λοιπόν αναρωτιούνται ποιος κόβει δέντρα, τα οποία μάλιστα φαίνονται υγιή και για ποιο λόγο.
Πιθανώς να είναι το Δασαρχείο, το οποίο καλό θα ήταν να ενημερώσει τους πολίτες για τους λόγους που αποφάσισε να προχωρήσει σε τέτοιας έκτασης αποψίλωση μέσα στο Πάρκο, το οποίο αποτελεί

Τέλη κυκλοφορίας: Υπολογισμός για κάθε όχημα ξεχωριστά

Nα δημιουργήσει εφαρμογή, η οποία θα δίνει τη δυνατότητα υπολογισμού των τελών κυκλοφορίας με την καθιέρωση αντικειμενικών κριτηρίων και αντίστοιχων συντελεστών επεξεργάζεται το υπουργείο Οικονομικών. 

Δεν αποκλείεται μάλιστα οι αλλαγές αυτές να τεθούν σε εφαρμογή και από φέτος για τους ιδιοκτήτες, οι οποίοι έχουν παραδώσει τις πινακίδες τους και έχουν θέσει σε ακινησία το αυτοκίνητό τους. Με αυτό το τρόπο του Υπουργείο Οικονομικών θα προσθέσει έσοδα, τα οποία δεν υπολόγιζε.

Τελευταία Νέα