Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

ΣΟΚ Άγριο έγκλημα στην Κομοτηνή: 15χρονος σκότωσε 6χρονο αγοράκι που είχε εξαφανιστεί

Με τον πιο τραγικό τρόπο έληξαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 6χρονου αγοριού που εξαφανίστηκε το βράδυ της Κυριακής (22/1/2017) και αναζητούνταν, καθώς το απόγευμα της Δευτέρας βρέθηκε νεκρό σε εγκαταλειμμένο σπίτι.

Το ανήλικο αγοράκι το σπίτι που βρέθηκε είναι σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι Αρχές έχουν προχωρήσει στην
προσαγωγή ενός 15χρονου Ρομά, ο οποίος κατά το παρελθόν φέρεται να έχει απασχολήσει τις Αρχές για υπόθεση βιασμού ανήλικου. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο ίδιος ο 15χρονος ήταν αυτός που υπέδειξε το σημείο που βρίσκονταν το ανήλικο αγοράκι.
Το εξάχρονο παιδί ήταν κωφάλαλο και όπως επιβεβαιώνουν πηγές της αστυνομίας στην Κομοτηνή πρόκειται, κατά πάσα πιθανότητα, για εγκληματική ενέργεια.
Αυτήν την ώρα ο ιατροδικαστής Κομοτηνής πραγματοποεί νεκροψία - νεκροτομή στη σορό του εξάχρονου αγοριού, προκειμένουν να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για στραγγαλισμό.
Για την εξαφάνιση του μικρού παιδιού είχε βγάλει «Amber Alert» το «Χαμόγελο του Παιδιού».
Μετά την τραγική κατάληξη το «Χαμόγελο του Παιδιού» έβγαλε νέα ανακοίνωση:
«Η αναζήτηση του 6χρονου Μεχμεταλή Σεζάλ δυστυχώς είχε τραγική κατάληξη, καθώς βρέθηκε σήμερα νεκρό. Τα αίτια θανάτου θα ανακοινωθούν από τις αρμόδιες αρχές.
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και ήδη έχει δηλώσει τη διαθεσιμότητά του για παροχή συναισθηματικής και ψυχολογικής υποστήριξης.
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» εφιστά την προσοχή όλων στην κρισιμότητα των πρώτων λεπτών στην εξαφάνιση ενός παιδιού. Κάθε λεπτό μετράει όταν αναζητείται ένα παιδί. Η εξαφάνιση του 6χρονου αγοριού είχε δηλωθεί χθες το βράδυ στις αρμόδιες αρχές ενώ «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα το πρωί. Άμεσα ενεργοποιήθηκε ο μηχανισμός Amber Alert και ταυτόχρονα ο οργανισμός κινητοποιήθηκε σε συνεργασία και με άλλες ομάδες έρευνας και διάσωσης για να βρεθούν στο σημείο της εξαφάνισης, τόσο με εξειδικευμένους εθελοντές και σκυλιά διάσωσης όσο και με τον κατάλληλο υλικοτεχνικό εξοπλισμό. Όλοι όμως έφτασαν αργά…», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Το σπίτι που βρέθηκε ο 6χρονος
Όπως αναφέρει το xronos.gr, o φερόμενος ως δράστης, είναι επίσης κωφός, όπως και το θύμα, είχε κρύψει το παιδί πίσω από έναν θάμνο στην αυλή ενός εγκαταλελειμμένου σπιτιού στο κέντρο της πόλης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τελευταία Νέα