Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016

Οκτώ εφευρέσεις που δεν θα πιστεύεις ότι έγιναν από γυναίκες

Πώς η εφευρετικότητα και το μυαλό κάποιων γυναικών αποδεικνύεται μέσα από πράγματα που χρησιμοποιούμε καθημερινά. Από τον θερμοστάτη του αυτοκινήτου μας, μέχρι το αλεξίσφαιρο γιλέκο, το λογισμικό υπολογιστών και τη μπύρα (Pics)
Η τεχνολογία και η επιστήμη θεωρείται άβατο για τις γυναίκες, ακόμη και σήμερα. Οι προκαταλήψεις εξακολουθούν να υπάρχουν, και οι άντρες επιστήμονες κοιτάζουν με μισό μάτι τις συναδέλφους τους.

ΓΙΑΝΝΕΝΑ-Οι καταστηματάρχες της Καλλάρη ανέλαβαν μόνοι τους να στολίσουν τον δρόμο

"Ευχόμαστε απο καρδιάς στην Δημοτική αρχή, καλά Χριστούγεννα και ευτυχές το νέο έτος και τους περιμένουμε το καλοκαίρι να μας επιβάλουν πρόστιμα"

Η οδός καλλάρη είναι ένας απο τους πιο επισκέψιμους δρόμους στο ιστορικό κέντρο τόσο για τους Γιαννιώτες όσο και για τους τουρίστες που τις ημέρες των γιορτών αναμένεται να κατακλύσουν την πόλη μας. Σε ένα δρόμο όπου υπάρχουν 16 καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, απο τα οποία ο δήμος εισπράτει σχεδόν 20.000 € ετησίως για ενοικίαση κοινόχρηστου χώρου και αδειών μουσικής και άλλα τόσα εμπορικά-κρεοπωλεία, κομμωτήρια, ραφεία, λαικής τέχνης κ.π.λ όπου είτε το θέλει είτε όχι η...

ΙΩΑΝΝΙΝΑ .Φωτιά στον καταυλισμό, στάχτη δύο σκηνές

Στάχτη έγιναν δύο σκηνές στον καταυλισμό του Κατσικά, από φωτιά που ξέσπασε, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Πρόκειται για δύο σκηνές από τις πρώτες που είχαν στηθεί. Η μία, σύμφωνα με πληροφορίες, χρησιμοποιούνταν ως αποθηκευτικός χώρος ενώ στη δεύτερη διέμενε ένας από τους πρόσφυγες που δεν είχε μεταφερθεί ακόμη στους προκατασκευασμένους οικίσκους.

Τελευταία Νέα