Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

ΕΡΧΕΤΑΙ ΧΙΟΝΙΑΣ ΜΕ ΩΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΜΕΤΡΟ ΧΙΟΝΙ

Τις τελευταίες ώρες γνωστά μοντέλα πρόβλεψης καιρού όπως το GFS, το GEFS αλλά και το ECMWF, δίνουν ισχυρό κύμα χιονιά σε περιοχές της Ηπείρου, της Θεσσαλίας, της Μακεδονίας και της Θράκης με ιδιαίτερα χαμηλό υψόμετρο. Δεν αποκλείεται στην βόρεια, βορειοδυτική χώρα πάνω από τα 400-500 μέτρα υψόμετρο να ρίξει ως και 50-60 εκατοστά χιόνι...
Μικρές είναι οι πιθανότητες να επηρεαστούν παραθαλάσσια τμήματα της Μακεδονίας και της

12χρονος Ιρακινός ήθελε να τινάξει στον αέρα χριστουγεννιάτικη αγορά στην Γερμανία!

– Μόνο σοκ προκαλεί η είδηση από τη Γερμανία
– 12χρονο αγόρι κατηγορείται πως επιχείρησε να πυροδοτήσει εκρηκτικά σε υπαίθρια αγορά
– Ήθελε όσο το δυνατόν περισσότερα θύματα, η βόμβα είχε καρφιά
– Θεωρείται βαθιά ριζοσπαστικοποιημένος και φέρεται να έχει στρατολογηθεί από το Ισλαμικό Κράτος

Οι εικόνες ανήλικων παιδιών ζωσμένων με εκρηκτικά δεν υπάρχουν μόνο στη Συρία ή το Ιράκ. Έφτασαν και στην Ευρώπη. Και αυτό μόνο μεγαλύτερο μπορεί να κάνει το φόβο και τον τρόπο για το που μπορεί να φτάσει το αρρωστημένο μυαλό των τζιχαντιστών.

ΧΙΟΝΟΘΥΕΛΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΝΟΜΟΥΣ !!

Θα χιονίσει σήμερα στους νομούς Χαλκιδικής, Σερρών, Δράμας, Θεσσαλονίκης, Καβάλας ακόμα και σε μηδενικά υψόμετρο, αλλά και στους νομούς Μαγνησίας, Λάρισας, Τρικάλων, Καρδίτσας, Βοιωτίας και Φθιώτιδας ακόμα και πάνω από τα 200-300 μέτρα υψόμετρο.
Στα ορεινά και ημιορεινά σε Μαγνησία, Λάρισα, Καρδίτσα, Τρίκαλα πάνω από τα 200-400 μέτρα θα σημειωθούν έντονες χιονοπτώσεις μέσα στην Παρασκευή ενώ δεν αποκλείεται να το στρώσει 10-15 εκατοστά, ενώ θα χιονίσει και σε πεδινά οριακά και παραθαλάσσια τμήματα. Και στα ορεινά, ημιορεινά και πεδινά της βόρειας Εύβοιας

Κανιβαλισμός κυνηγόσκυλων από λύκους... SOS από τους κυνηγούς

Δεν είναι πλέον μία και δύο οι περιπτώσεις όπου κυνηγόσκυλα βρήκαν φρικτό θάνατο από επιθέσεις λύκων... Οι ίδιοι οι κυνηγοί μιλούν για κανιβαλισμό και δηλώνουν σοκαρισμένοι από τα κρούσματα των τελευταίων ημερών.

Τα περισσότερα περιστατικά εντοπίζονται στην περιοχή του Πωγωνίου και κυρίως στα Δημοτικά Διαμερίσματα Αγίου Κοσμά, Άνω Ραβενίων, Κάτω Ραβενίων, Βήσσανης και Ρουψιάς.

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Δελβινακίου- Πωγωνίου με ανακοίνωσή του "εφιστά την προσοχή σε όλους τους κυνηγούς για την

Αυτοκτόνησε Μπροστά Στα Μάτια Της Μητέρας Του ..

Απίστευτο δράμα για ένα νέο πολύ γνωστό και αγαπητό άνδρα στο Γοργόμυλο Φιλιππιάδας ανήμερα της ονομαστικής του εορτής.
Σύμφωνα με πληροφορίες το δράμα εξελίχτηκε μπροστά στα μάτια της μητέρας του!
Άφωνη έχει μείνει όλη η τοπική κοινωνία γιατί ο αυτόχειρας ήταν πολύ κοινωνικό άτομο και πολύ γνωστό από τις επαγγελματικές του δραστηριότητες τόσο στο χωριό του όσο και στον ευρύτερο Δήμο Ζηρού!

Μαθητές ήρθαν εκδρομή στα Γιάννενα και κατέληξαν με τροφική δηλητηρίαση

Ήρθαν σχολική εκδρομή στα Γιάννινα αλλά εξελίχθηκε σε άσχημη περιπέτεια. Μαθητές από Λύκειο της Αττικής, κατέληξαν με τροφική δηλητηρίαση...

Ένας μαθητής μάλιστα είναι σοβαρά και από χθες εισήχθη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων όπου παραμένει για νοσηλεία.

Ένας άλλος μαθητής μένει καθηλωμένος στο ξενοδοχείο και εξετάστηκε το πρωί από ιδιώτη γιατρό της πόλης, ο οποίος έδωσε τις σχετικές οδηγίες για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων.

Άρτα: Πρεμιέρα σήμερα του "Παραμυθένιου Κάστρου"

-Με πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα και με αερόστατο και τραινάκι
Τις πύλες του ανοίγει σήμερα Παρασκευή στις 18:30 το «Παραμυθένιο Κάστρο», το Χριστουγεννιάτικο χωριό, που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει ο Δήμος Αρταίων στο Κάστρο της Άρτας.
Φέτος, η εκδήλωση θα διαρκέσει μέχρι τις 2 Ιανουαρίου με την είσοδο να είναι εντελώς δωρεάν, ενώ οι επισκέπτες, που αναμένεται να έρθουν όχι μόνο από την Άρτα, αλλά από την Ήπειρο και από

Τελευταία Νέα