Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2016

Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΠΟΥ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΨΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.

Ας πάμε λοιπόν μια βόλτα και ας θαυμάσουμε τα ομορφότερα Graffiti στα Γιάννενα.


ΠΟΛΙΚΟ ΨΥΧΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ !!

Πολικό ψύχος από την βόρεια Ευρώπη θα καταφέρει τα επόμενα 24ωρα να κινηθεί αρκετά πιο νότια φτάνοντας μέχρι και την βόρεια Ελλάδα, ρίχνοντας σημαντικά την θερμοκρασία σε όλη τη χώρα και κυρίως στην Θράκη, την Μακεδονία και την Ήπειρο.

Παγετός και μάλιστα ισχυρός θα σημειωθεί σε όλα τα ορεινά και ημιορεινά τμήματα της Θράκης, της Μακεδονίας, της Ηπείρου και της Θεσσαλίας αλλά και σε πεδινά τμήματα που βρίσκονται κοντά στα σύνορα με την Τουρκία, την Βουλγαρία, τα Σκόπια και την Αλβανία.

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ...Ιωάννινα:Ι.Χ.Ε Συγκρούστηκε Με Δίκυκλο Στη Μ.Αλεξάνδρου

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν  απο λίγη ώρα επί της Μεγάλου Αλεξάνδρου όταν υπο αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες ,Ι.Χ.Ε συγκρούστηκε με δίκυκλο όχημα.

ΕΚΤΑΚΤΟ!!! Ιωάννινα:Επίθεση Ενάντια Σε Φοιτητή Του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Από Αδέσποτα Σκυλιά[Photos]

Στην ανεξέλεγκτη κατάσταση που επικρατεί στην Πανεπιστημιούπολη με τα αδέσποτα σκυλιά αναφέρεται φοιτητής μέσω  επιστολής , την οποία λάβαμε πριν απο λίγο και τη δημοσιεύουμε αυτούσια.
Υπενθυμίζεται πως πριν απο λίγες ημέρες η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, σε Συνεδρία της  αποφάσισε ομόφωνα ότι η κατάσταση με τα αδέσποτα σκυλιά στην Πανεπιστημιούπολη είναι άκρως επικίνδυνη και ανεξέλεγκτη.
Για το λόγο αυτό συγκρότησε επιτροπή, υπό τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου και με τη συμμετοχή όλων των φορέων του Ιδρύματος, η οποία θα επισκεφθεί άμεσα τον Δήμαρχο Ιωαννίνων, τον  Περιφερειάρχη Ηπείρου, καθώς και τις αρμόδιες δικαστικές αρχές, για να θέσει το ζήτημα απομάκρυνσης των αδέσποτων σκύλων από την Πανεπιστημιούπολη.

Τελευταία Νέα