Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Συμβαίνει τώρα Ανατροπή Οχήματος Μετά Απο Τροχαίο Στην Ε.Ο Ιωαννίνων Κόνιτσας [Φωτο-Βίντεο]


Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν απο λίγη ώρα υπο αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες ,  στην Ε.Ο Ιωαννίνων Κόνιτσας στο ύψος της "Βρύσης του Πασά "
Δύο τα οχήματα που ενεπλάκησαν με  το ένα εξ αυτών να εκτρέπεται  και  στη συνέχεια να ανατρέπεται πέριξ του οδοστρώματος .

ΕΚΑΝΕ ΜΑΓΚΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΜΠΡΙΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΠΑΘΕ


Απλά δεν υπάρχει! Η κοπελιά με το κάμπριο πήρε το μάθημα της ζωής της!Ένα απίστευτο και συνάμα σιχαμερό σκηνικό διαδραματίζεται on camera με δύο Ρωσίδες!Από τη μία, η κοκέτα δεσποινίδα με το κάμπριο αφήνει το σκύλο της, ο οποίος αφοδεύει στο πεζοδρόμιο.
Έξαλλη η άλλη, της λέει: Κοπέλα μου, μάζεψε τα κόπρανα του σκύλου σου;; Αντιδρά η άλλη μέσα στο υπερπολυτελές αμάξι της και
Τη συνέχεια θα τη κοιτάξτε στο βιντεάκι

Ο "Τύπος της Ηπείρου" EΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΝΝΙΩΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ..μικρο-μεσαίες επιχειρήσεις


Ο "Τύπος της Ηπείρου" EΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΝΝΙΩΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ..μικρο-μεσαίες επιχειρήσεις,(ΟΧΙ ΑΛΥΣΙΔΕΣ,FRANCHISE,ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΛΠ) ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η συμπλήρωση των 10000 εκπτωτικών μπλοκ,(590000 ΚΟΥΠΟΝΙΑ!!!!) που θα διανεμηθει με την εφημεριδα σε 2 εβδομαδιαίες εκδόσεις αλλά και σε Γιαννιώτικες οικογένειες σε χώρους σχολείων και δημοσίων οργανισμών.

Μοτοσυκλετιστής πέρασε τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου με 300 χλμ/ώρα - ΒΙΝΤΕΟ


Σοκάρει το βίντεο με τον οδηγό μοτοσυκλέτας που διανύει όλη τη γέφυρα σε περίπου ένα λεπτό! Με 300 χλμ/ώρα πέρασε τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου ο τρελαμένος μοτοσυκλετιστής που δεν πτοήθηκε με την κίνηση των οχημάτων και με τερματισμένο κοντέρ την διέσχισε σε χρόνο ρεκόρ. Δείτε το βίντεο και θα μείνετε άφωνοι 

Το επόμενο 48ωρο προβλέπεται σημαντική μεταβολή του καιρού από τα Βορειοδυτικά

Η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου,  ενημερώνει ότι  από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία ανακοινώθηκε ότι από απόψε (Δευτέρα) και για το επόμενο 48ωρο προβλέπεται σημαντική μεταβολή του καιρού από τα Βορειοδυτικά με κύρια χαρακτηριστικά τις κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες πιθανώς θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και θυελλώδεις ανέμους.
Η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας, ζητά από τους αρμόδιους φορείς να είναι σε ετοιμότητα και από τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Κοντεύει μήνας που δεν έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία στη συμβολή των πεζοδρόμων Αραβαντινού και Παπάζογλου

Κοντεύει να περάσει μήνας στα Γιάννενα αφότου ο σεισμός των 5,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ προκάλεσε το βράδυ του Σαββάτου 15 Οκτωβρίου ζημιές στη στέγη και τις πέτρινες καμινάδες στο αρχοντικό Πυρσινέλλα.

Πυροσβεστικής Υπηρεσίας... πάσης Ελλάδος για την Πυροσβεστική Υπηρεσία της Ηπείρου.

Απολύτως δικαιολογημένα θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ο τίτλος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας... πάσης Ελλάδος για την Πυροσβεστική Υπηρεσία της Ηπείρου.

Ο απολογισμός της αντιπυρικής περιόδου που ολοκληρώθηκε στο τέλος Οκτωβρίου δεν είχε ευτυχώς ως κύριο χαρακτηριστικό της, τις μεγάλες εκτάσεις που κάηκαν, καθώς η έκταση που παραδόθηκε στις φλόγες στην Ήπειρο ήταν λίγο μεγαλύτερη από 2.200 στρέμματα.

Και να όμως που η παροιμία βγήκε στη κυριολεξία ... Τον Δέσαμε Τον ΓΑΙΔΑΡΟ Μας!

Η  παραπάνω εικόνα  μπορεί να είναι συνηθισμένη στα χωριά του νομού Ιωαννίνων , σίγουρα όμως δεν τη συναντάς και  κάθε μέρα στους κεντρικούς δρόμους της πόλης των Ιωαννίνων !


Τη φωτογραφία ανέβασε στο προφίλ της γυναίκα που έτυχε να περνά απο την  περιοχή της Καλούτσιανης ,συνοδεύοντάς την μάλιστα  με το  εύστοχο σχόλιο "Τον δέσαμε τον γάϊδαρό μας"προκαλώντας όπως ήταν φυσικό  χαμόγελα στους φίλους της και πολλά like!

Ελπίζουμε το αφεντικό του συμπαθέστατου τετράποδου να είναι  κάπου εκεί κοντά και να μην  τον ξεχάσει δεμένο στο δέντρο

Τελευταία Νέα