Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Ποιοί ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΑΥΤΑ τα ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ; VIDEO

Γράφει ο Σπύρος Μακρής,
Ποιοί και για ποιό λόγο έφτιαξαν αυτά τα γιγαντιαία σκαλοπάτια;
Ποιός ήταν ο σκοπός τους; Σε τι εξυπηρετούσαν;
Γιατί ξεκινούν από την κοιλάδα, «σκαρφαλώνουν» στο βουνό και ξαφνικά σταματούν;…
Το Ollantaytambo είναι μια πόλη και ταυτόχρονα μια αρχαιολογική περιοχή των Ίνκας στο νότιο Περού, περίπου 72 χιλιόμετρα από το δρόμο, βορειοδυτικά της πόλης Κούσκο.

Εκεί, συναντούμε μερικές από τα πιο παράδοξες μεγαλιθικές κατασκευές.

«Μας απείλησαν με ξυλοδαρμό» Διμοιρίες των ΜΑΤ στο ύψος του Προμαχώνα για τα αγροτικά μπλόκα (φωτό)

Ενισχύονται τα μπλόκα των αγροτών στις Σέρρες ενώ στην Εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Προμαχώνα στο ύψος του Σιδηροκάστρου, έχουν παραταχθεί για δεύτερη ημέρα κλούβες της αστυνομίας καθώς και διμοιρίες των ΜΑΤ.
 
Μιλώντας στον Ράδιο Θεσσαλονίκη, ο αγροτοσυνδικαλιστής Στέργιος Λίτος σημείωσε οτι οι αστυνομικές δυνάμεις «μας απείλησαν με ξυλοδαρμό» και πρόσθεσε ότι σήμερα οι δυνάμεις τους θα ενισχυθούν και θα επιχειρήσουν εκ νέου να φτάσουν στο συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα.

Μια επίσκεψη στην Ιερά Μονή Τσούκας...ΒΙΝΤΕΟ

Η Μονή Τσούκας, αφιερωμένη στο Γενέθλιο της Θεοτόκου βρίσκεται στον ομώνυμο λόφο, σε υψόμετρο 760 μέτρων, κοντά στην κοινότητα Ελληνικό στη Δημοτική Ενότητα Κατσανοχωρίων.
Σύμφωνα με την παράδοση το μοναστήρι ιδρύθηκε στα 1190 από τον αυτοκράτορα Ισαάκιο Β’ Άγγελο, καταστράφηκε το 1736 και ανακαινίσθηκε το 1779.

Η Ιερά Μονή Τσούκας είναι το μεγαλύτερο προσκύνημα του νομού Ιωαννίνων και το πανηγύρι της στις 8 Σεπτεμβρίου συγκεντρώνει

Le Soir: Με τι απειλεί ο Ερντογάν την Ελλάδα για την έκδοση των 8 Τούρκων αξιωματικών

Στην εκδίκαση από τον Άρειο Πάγο της υπόθεσης έκδοσης των οχτώ Τούρκων αξιωματικών που κατέφυγαν στην Ελλάδα μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία αναφέρεται σημερινό δημοσίευμα της βελγικής εφημερίδας «Le Soir», με τίτλο «Δεν είμαστε πραξικοπηματίες».

Το δημοσίευμα αφού συνοψίζει τις συνθήκες υπό τις οποίες οι οχτώ αξιωματικοί καριέρας βρέθηκαν στην Ελλάδα ζητώντας πολιτικό άσυλο, επισημαίνει αφενός τις διαρκείς και ισχυρές πιέσεις που ασκεί η Τουρκία στην ελληνική κυβέρνηση, προκειμένου η τελευταία να προχωρήσει στην έκδοσή τους, και αφετέρου την επιμονή των Τούρκων αξιωματικών στην αθωότητά τους.

Ρεπετίστη Πωγωνίου:Αγιο Είχε Οικογένεια.. Όταν Το Σπίτι Της Τυλίχθηκε Στις Φλόγες

Ενα πετρόκτιστο σπίτι  στη Ρεπετίστη Πωγωνίου καταστράφηκε ολοσχερώς απο φωτιά που εκδηλώθηκε στις 02.00 περίπου τα ξημερώματα .
Σύμφωνα με τις  μέχρι τώρα πληροφορίες η φωτιά ξεκίνησε απο τη στέγη του οικήματος ,πιθανότατα απο το τζάκι.
Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού  , ένα ζευγάρι  , βρισκόταν στο εσωτερικό του την ώρα που εκδηλώθηκε η φωτιά με τη μητέρα  μάλιστα να ....

Τελευταία Νέα