Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

Γιάννενα: Ειδική εκδήλωση για την σεξουαλική κακοποίηση παιδιών,στην Αστερούπολη

Θα μιλήσει η Έλενα Ράπτη(Βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης), την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου.

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Δήμου Ιωαννιτών κ. Παντελής Κολόκας σας προσκαλεί σε ειδική εκδήλωση για την καταπολέμηση της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης, που θα διεξαχθεί στην Αστερούπολη Ιωαννίνων, στην αίθουσα του Play Hall, την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016, και ώρα 19:00μ.μ., με κεντρική ομιλήτρια την κα Έλενα Ράπτη - εκπρόσωπο του Συμβουλίου της Ευρώπης στη χώρα μας για την καμπάνια ''1 στα 5''.

Στην εκδήλωση συμμετέχει και ο δικηγόρας Θεσσαλονίκης κ. Αναστάσιος Ντούγκας, ενώ συντονίζει - παρουσιάζει η κ.Νανή Παυλίδη.

H εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου.

«Έφυγε» στα 53 του ο διάσημος τραγουδιστής Τζορτζ Μάικλ (βίντεο)

Λονδίνο: Έσβησε το μεγάλο αστέρι της βρετανικής ποπ σκηνής της δεκαετίας του '80 και '90, Τζορτζ Μάικλ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του μάνατζέρ του, ο δημοφιλής δημιουργός πέθανε στο σπίτι του στο Λονδίνο σε ηλικία 53 ετών.
 
«Με μεγάλη μας θλίψη επιβεβαιώνουμε ότι ο αγαπημένος μας γιος, αδελφός και φίλος Τζορτζ πέθανε ειρηνικά στο σπίτι του τα Χριστούγεννα» αναφέρει η ανακοίνωση.
 
Ο κυπριακής καταγωγής Τζορτζ Μάικλ (Γεώργιος Κυριάκος Παναγιώτου), που ξεκίνησε παίζοντας μουσική στον υπόγειο του Λονδίνου πριν ιδρύσει τους Wham! μαζί με τον φίλο του, Άντριου Ρίτζλεϊ, το 1981, απεβίωσε στο σπίτι του στο Γκόρινγκ, στο Όξφορντσιρ, μετέδωσε το BBC. Ο θάνατός του δεν θεωρείται ύποπτος από τη βρετανική αστυνομία, ωστόσο χαρακτηρίζεται ανεξήγητος.

Χριστουγεννιάτικα στιγμιότυπα απο την πόλη των Ιωαννίνων όπως τα απαθανάτισε ο Γιαννιώτης φωτογράφος Χάρης Καλαμπόκης!




Τελευταία Νέα