Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Τι ισχύει για την έκθεση των μικρών παιδιών στην τηλεόραση

Τι ισχύει για την έκθεση των μικρών παιδιών στην τηλεόρασηΗ Αμερικανική Ακαδημία Παιδιατρικής (APP) εξέδωσε πρόσφατα ανακοίνωση στην οποία αναθεωρεί τις κατευθυντήριες γραμμές για τους γονείς που έχουν παιδιά έως 2 ετών σχετικά με το χρόνο που μπορούν να περνούν αυτά βλέποντας τηλεόραση. Η προηγούμενη σύσταση της APP όριζε ότι τα παιδιά κάτω των 2 ετών δεν θα πρέπει να αφιερώνουν καθόλου χρόνο παρακολουθώντας εκπομπές στην τηλεόραση.

Γιατί είναι ωραίο να έχεις παιδιά με μικρή διαφορά ηλικίας

Γιατί είναι ωραίο να έχεις παιδιά με μικρή διαφορά ηλικίαςΞέρουμε: το να μείνεις έγκυος τη στιγμή που το μωρό σου έχει δειλά-δειλά αρχίσει να μην κρέμεται (κυριολεκτικά και μεταφορικά) ολημερίς από πάνω σου, δεν είναι απόφαση...
εύκολη. Όμως, όσοι έχετε ήδη κάνει παιδιά με μικρή διαφορά ηλικίας αλλά και όσοι έχετε αδερφάκια λίγο μικρότερα ή ελάχιστα μεγαλύτερα, θα συμφωνήσετε μαζί μας, ότι είναι λαχείο να έχεις παιδιά με μικρή διαφορά, γιατί…

ΣΟΚ για τους καπνιστές: Άρχισαν οι αυξήσεις στα τσιγάρα – Δείτε τις νέες τιμές…

Ξεκίνησαν οι αυξήσεις στις τιμές των τσιγάρων, λίγους μήνες πριν και την επίσημη αύξηση της φορολογίας που θα ισχύσει από την πρωτοχρονιά του 2017.

Η πρώτη εταιρεία που αύξησε τις τιμές της είναι η «Παπαστράτος», με αύξηση της τάξης των 20 λεπτών το πακέτο.

ΣΟΚ για τους καπνιστές: Άρχισαν οι αυξήσεις στα τσιγάρα – Δείτε τις νέες τιμές…Η κίνηση αυτή, σύμφωνα με την εταιρία, ήταν αναπόφευκτη, καθώς δεν υπήρχαν περιθώρια για την απορρόφηση των ανατιμήσεων που θα φέρει ο νέος φόρος.

Στελέχη της καπνοβιομηχανίας είχαν από καιρό

Δείτε εδώ!!!! Το μωρό που γεννήθηκε 2 φορές

Δείτε εδώ!!!! Το μωρό που γεννήθηκε 2 φορές
Όταν μεγαλώσει η Lynlee - Hope Boemer θα μπορεί να γιορτάσει τα γενέθλιά της δυο φορές, αυτό γιατί είναι το μοναδικό μωρό στον κόσμο που "γεννήθηκε" δυο φορές.

Η Lynlee "γεννήθηκε" μια φορά κατά τη διάρκεια της κύησής της, όταν έκλεισε την 28η εβδομάδα στη μήτρα της μητέρας της και μια δεύτερη, "κανονική" αυτή τη φορά όταν πια είχε συμπληρώσει τις 40 εβδομάδες ζωής και ήταν έτοιμη να αντιμετωπίσει τον κόσμο.

Γιατί είναι υπέροχο να έχεις γιους!


«Θέλω να κάνω μόνο κορίτσια γιατί τα αγόρια μια μέρα θα αφήσουν την μητέρα τους.»

«Δεν θέλω να κάνω τρίτο παιδί επειδή μπορεί να είναι κι αυτό αγόρι.»

Αυτό είναι μόνο ένα μικρό δείγμα στιχομυθιών που ακούμε σε καθημερινή βάση από γυναίκες που φρικάρουν στην ιδέα πώς θα κάνουν αγόρι. Μια μαμά όμως τριών αγοριών, η Dina Relles, μοιράζεται την εμπειρία της και εξηγεί τους λόγους για τους οποίους είναι μια ευτυχισμένη «αγορομάνα!»

20 εντυπωσιακά street art έργα από όλο τον κόσμο (φωτογραφίες)






ΒΕΡΟΛΙΝΟ 

img63490_79ae3d5474a0b9ee6c9fb741f845bdd

Τελευταία Νέα