Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΥΓΕ ΤΟ ΑHΔΟΝΙ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΑΛΕΚΟΣ ΚΙΤΣΑΚΗΣ

Ο Αλέκος Κιτσάκης (Ριζοβούνι Πρέβεζας, 1934 - Ιωάννινα, 2 Φεβρουαρίου 2015) ήταν Έλληνας τραγουδιστής δημοτικών παραδοσιακών τραγουδιών. Είναι γνωστός με το παρωνύμιο "Το αηδόνι της Ηπείρου".
Γεννήθηκε στο Ριζοβούνι του Νομού Πρέβεζας το 1934 και έμεινε ορφανός σε νεαρή ηλικία. Εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, όπου άρχισε να συμμετέχει σε εκδηλώσεις της Ηπειρώτικης ομοσπονδίας καθώς και σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση στο θέατρο Rex με την Μαρίκα Κοτοπούλη. Εκεί η πριγκίπισσα, τότε, Φρειδερίκη ενθουσιασμένη τον πήρε μαζί της στο παλάτι, όπου και διέμεινε για μικρό χρονικό διάστημα. Στη συνέχεια τελείωσε το Δημοτικό Σχολείο στο Οικοτροφείο Κέρκυρας (Αχίλλειο Ίδρυμα) και τον Σεπτέμβριο 1949 στάλθηκε στη Μέση Γεωπονική σχολή Πατρών (Σκαγιοπούλειο Ορφανοτροφείο) όπου παράλληλα σπούδασε στο Ωδείο Πατρών, έψελνε στην εκκλησία και παρουσιάζονταν σε εκπομπές Δημοτικού τραγουδιού στο ραδιόφωνο.

Θεσσαλονίκη: Σε εξέλιξη επιχείρηση του στρατού για την απομάκρυνση βόμβας που εντοπίστηκε κοντά σε πρατήριο καυσίμων

Σε εξέλιξη βρίσκεται μέχρι αυτή την ώρα η επιχείρηση ομάδας πυροτεχνουργών του στρατού, για την απομάκρυνση της παλιάς βόμβας αεροπορίας που βρέθηκε το πρωί, στον περιβάλλοντα χώρο πρατηρίου υγρών καυσίμων επί της οδού Μοναστηρίου 90, στην περιοχή Διαλογής Κορδελιού Θεσσαλονίκης.

Ο δήμαρχος Κορδελιού - Ευόσμου Πέτρος Σούλας δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι για προληπτικούς λόγους εκκενώθηκαν τα σπίτια που εφάπτονται στο πρατήριο υγρών καυσίμων.

Σοκ με Τουρκία: Απειλούν με πόλεμο – «Σας προειδοποιώ, θα σας χτυπήσουμε μην…»

Ποιες οι απειλές της Τουρκίας με πόλεμο;

Μια νέα προκλητική δήλωση για πόλεμο έρχεται από την Τουρκία σχετικά με το ζήτημα των Ιμίων, μερικές ώρες αφού ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος προχώρησε σε ρίψη στεφάνου στο σημείο με ελικόπτερο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χουσεΐν Κοτσαμπιγίκ, βουλευτής Σμύρνης του ισλαμιστικού κυβερνώντος κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) της Τουρκίας, έφτασε στο σημείο να απειλήσει… ακόμα και με πόλεμο τη χώρα μας, με ανάρτησή του στο Twitter.

Είκοσι εννιά συλλήψεις μετά την άγρια νύχτα στα Λιμανάκια

Στη σύλληψη 29 Ελλήνων και ενός Γεωργιανού προέβη η αστυνομία, για τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν τα μεσάνυχτα, στη συμβολή της λεωφόρου Ποσειδώνος με την οδό Βασ. Κωνσταντίνου, στη Βάρκιζα, όταν νεαρά άτομα που είχαν μεταβεί στο σημείο για αυτοσχέδιους αγώνες, επιτέθηκαν σε δυνάμεις των ΜΑΤ. Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκαν, από πέτρες, δύο αστυνομικοί οι οποίοι διακομίστηκαν στο 401 Στρατιωτικό νοσοκομείο.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ !!

Οι καταναλωτές της ΔΕΗ μπορούν να κάνουν αίτηση για πάγωμα της οφειλής τους για ένα χρόνο.
Προϋπόθεση για τη νέα ρύθμιση οφειλών ΔΕΗ είναι οι καταναλωτές να έχουν απλήρωτους λογαριασμούς έως 500 ευρώ και να κάνουν την αίτηση από την Τετάρτη (1/2) και μέχρι το τέλος Απριλίου.
Με την αποδοχή της αίτησης, η οφειλή παγώνει για ένα χρόνο, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι εφόσον πληρώνουν τους τρέχοντες λογαριασμούς εξασφαλίζουν έκπτωση 10%. Πρόκειται για τη δεύτερη ευκαιρία που δίνει

Βίντεο από τις κόντρες θανάτου και τα άγρια επεισόδια στη Βάρκιζα!

Δεν είναι ό,τι πέφτει κανείς από τα σύννεφα. Όλοι ξέρουν πως σε πολλούς δρόμους της Αθήνας γίνονται κάθε βράδυ κόντρες. Κόντρες που μπορεί να αποδειχθούν κόντρες θανάτου. Αυτή τη φορά, πάντως, μείναμε στα επεισόδια. Άγρια, με τραυματισμούς και συλλήψεις. Και όλα καταγράφηκαν σε video που έχουν ανέβει στο youtube. Γιατί για κάποιους, οι κόντρες είναι "παράσημο". Τόσο μυαλό έχουν…

Το κάλεσμα για τις κόντρες στη Βάρκιζα έγινε μέσω Facebook. Και ανταποκρίθηκαν σχεδόν 2.000 άτομα. Κανείς από εκείνους που έκαναν το κάλεσμα δεν σκέφτηκε ή δεν τον ενδιέφερε ότι μπορεί να ανταποκρινόταν και η Τροχαία σε αυτό.

Το μικρό σπίτι στο λιβάδι επιστρέφει στην ΕΤ2 (μαζί με την παιδική νοσταλγία μας)

Καθημερινά στις 3.30 το μεσημέρι η δημόσια τηλεόραση, προφανώς λόγω ένδειας προγράμματος, προσφέρει στους ανά την επικράτεια αιθεροβάμονες και νοσταλγούς του παρελθόντος, σε επανάληψη την κλασσική οικογενειακή σειρά «Μικρό σπίτι στο Λιβάδι» με την οποία μεγάλωσαν τόσα και τόσα παιδάκια σε όλα τα πλάτη και τα μήκη της γης…  Η σειρά μεταδόθηκε για πρώτη φορά στη χώρα μας στις αρχές του 1975 και βασίζεται στα ομώνυμα αυτοβιογραφικά βιβλία της Λόρα Ίνγκαλς Ουάιλντερ. Είναι γυρισμένη στην αμερικανική Δύση και καταγράφει την καθημερινότητα μιας πολυμελούς αγροτικής οικογένειας του 1880.

Αιτ/Νία:Του «Φώλιασαν» Και Τα Τρία Του Σκυλιά Στο Κυνήγι

Έχασε και τα τρία του σκυλιά κατά την διάρκεια του κυνηγιού την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου – Kάποιος είχε βάλει σε κομμάτια κότας δηλητήριο και τα είχε σπείρει στην περιοχή.
Οι λέξεις εξοργισμένος και πικραμένος είναι οι λιγότερες που μπορούν να χαρακτηρίσουν τον κυνηγό, που επικοινώνησε με το agrinioreport.com και κατήγγειλε πως είδε μέσα σε ελάχιστα λεπτά να χάνονται και τα τρία του σκυλιά Setter 7, 3 και 1.5 ετών όπως βλέπετε στις φωτό.

Τελευταία Νέα