Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Βίντεο από τις κόντρες θανάτου και τα άγρια επεισόδια στη Βάρκιζα!

Δεν είναι ό,τι πέφτει κανείς από τα σύννεφα. Όλοι ξέρουν πως σε πολλούς δρόμους της Αθήνας γίνονται κάθε βράδυ κόντρες. Κόντρες που μπορεί να αποδειχθούν κόντρες θανάτου. Αυτή τη φορά, πάντως, μείναμε στα επεισόδια. Άγρια, με τραυματισμούς και συλλήψεις. Και όλα καταγράφηκαν σε video που έχουν ανέβει στο youtube. Γιατί για κάποιους, οι κόντρες είναι "παράσημο". Τόσο μυαλό έχουν…

Το κάλεσμα για τις κόντρες στη Βάρκιζα έγινε μέσω Facebook. Και ανταποκρίθηκαν σχεδόν 2.000 άτομα. Κανείς από εκείνους που έκαναν το κάλεσμα δεν σκέφτηκε ή δεν τον ενδιέφερε ότι μπορεί να ανταποκρινόταν και η Τροχαία σε αυτό.


Το ραντεβού είχε δοθεί στην παραλιακή, περίπου στο ύψος του νυχτερινού κέντρου Ribas. Όταν οι ενδιαφερόμενοι συγκεντρώθηκαν, τα αυτοκίνητα άρχισαν να μαρσάρουν και όλα ήταν έτοιμοι για το… fast and furious αλλά εμφανίστηκε η Τροχαία και τα σχέδια άλλαξαν.

Αν και θα περίμενε κανείς πως οι διοργανωτές θα ματαίωναν τις κόντρες, εκείνοι απλά άλλαξαν… τοποθεσία. Και δεν πήγαν μακριά. Επέλεξαν στο σημείο στη συμβολή της παραλιακής με τη Βασιλέως Κωνσταντίνου, στο ύψος του εστιατορίου "Ζάχος". Ξανά μαρσαρίσματα, ξανά έτοιμοι να πατήσουν γκάζι οι οδηγοί. Μόνο που εμφανίστηκε ξανά η Τροχαία. Και μαζί της, αυτή τη φορά, μια διμοιρία των ΜΑΤ. Και τότε, ξεκίνησαν όλα!

Ομάδα ατόμων που βρισκόταν στην παραλιακή να για συμμετάσχει ή απλά να παρακολουθήσει τις κόντρες άρχισε να σπάει πεζοδρόμια και να πετάει πέτρες και ό,τι άλλο μπορούσε στα ΜΑΤ. Που «απάντησαν» με δακρυγόνα. Η παραλιακή δεν άργησε να μετατραπεί σε πεδίο μάχης.

Και όλα αυτά την ώρα που ανυποψίαστοι οδηγοί ήθελαν να περάσουν. Αλλά με τις πέτρες να πέφτουν βροχή, αναγκάζονταν να σταματούν ακόμη και να κάνουν όπισθεν μην πέσει τίποτα πάνω τους. Ο δρόμος έκλεισε και η κατάσταση μάχης διήρκεσε σχεδόν μια ώρα.

Από τα επεισόδια τραυματίστηκαν δυο αστυνομικοί, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο. 30 άτομα συνελήφθησαν, ενώ η Τροχαία προχώρησε ακόμη και σε κατάσχεση αυτοκινήτων.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τελευταία Νέα