Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Προειδοποίηση «βόμβα» για το Πάσχα!



Οι κτηνοτρόφοι προειδοποιούν ότι φέτος οι καταναλωτές θα ψάχνουν φέτος «με το κιάλι» στην περίοδο του Πάσχα 2017 ελληνικά αμνοερίφια, ενώ η μείωση της παραγωγής γάλακτος σε ποσοστό άνω του 50%, λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων, πολύ σύντομα θα οδηγήσει σε αύξηση των τιμών στα ράφια, εξέλιξη από την οποία οι παραγωγοί δεν πρόκειται να ωφεληθούν στο ελάχιστο.


Σύμφωνα με δηλώσεις των κτηνοτρόφων στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων: «Ή θα φάνε τα ντουβάρια ή αμφιβόλου ποιότητας κρέατα την περίοδο των εορτών του Πάσχα οι Έλληνες καταναλωτές»!

Φόβος στο Μολυβδοσκέπαστο… Έδρασαν κάτω από τη μύτη του Στρατού!

Μείζονα ερωτήματα για την ασφάλεια στην παραμεθόρια περιοχή δημιουργεί η λεηλασία των Αγίων Αποστόλων στο Μολυβδοσκέπαστο, το οποίο ζει σε κλίμα απόλυτης ανασφάλειας και φόβου.

Οι άγνωστοι, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η αστυνομία, μπήκαν από την Αλβανία και επέστρεψαν εκεί μετά την λεηλασία της εκκλησίας.

Μπήκαν, βγήκαν και έδρασαν, στην κυριολεξία κάτω από τη μύτη του στρατιωτικού φυλακίου που είναι εγκατεστημένο και επανδρωμένο στο Μολυβδοσκέπαστο.

Σοβαρό Τροχαίο Στην Ε.Ο. Αγρινίου - Αντιρρίου (Εικόνες)

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί στον παράδρομο δεξιά της Ε.Ο Αγρινίου-Αντιρρίου, όταν ένα Ι.Χ αυτοκίνητο ξέφυγε της πορείας του, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, και προσέκρουσε σε παρακείμενες κολόνες.
Στο σημείο έφτασαν άμεσα η Τροχαία, το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγρινίου με 2 οχήματα, 4 άνδρες και μία γυναίκα, που επιχείρησαν τον απεγκλωβισμό του οδηγού.

Άγρια άλογα στα χιονισμένα βουνά της Πρέβεζας – Δείτε το βίντεο που έκανε τον γύρο του κόσμου

Μοναδικές είναι οι εικόνες που αντικρίζει κανείς στις βουνοκορφές της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας. Το χιόνι έχει καλύψει την περιοχή, ενώ την εμφάνισή τους έκαναν τα όμορφα άγρια άλογα που ζουν εκεί.

Ο φωτογραφικός φακός του Θανάση Πάτση στο atpreveza κατέγραψε το μοναδικό τοπίο με τα πανέμορφα άγρια άλογα να αναζητούν τροφή.

Δείτε το video:

Γιάννενα: Αιτήσεις για άδειες υπαίθριου εμπορίου στην Π.Ε. Ιωαννίνων

Το Τμήμα Εμπορίου και Τουρισμού Π.Ε. Ιωαννίνων, ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους για χορήγηση άδειας υπαίθριου πλανοδίου εμπορίου ότι  μπορούν να προσέλθουν στην Υπηρεσία (Περιφέρεια Ηπείρου Πλ. Πύρρου 1 Ιωάννινα, Γραφείο 106) από την ερχόμενη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου έως και Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου για την κατάθεση αίτησης.

Μαζί με την αίτηση θα πρέπει να προσκομίζονται και τα παρακάτω δικαιολογητικά:

Τελευταία Νέα