Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Ιωάννινα:Παράσταση Διαμαρτυρίας Για Τα Φοιτητικά Επιδόματα

Ο Σύλλογος Κυπρίων Φοιτητών και Σπουδαστών Ιωαννίνων (Σ.Κ.Φ.Σ.Ι.) αποτελεί το πρωτοβάθμιο όργανο εκπροσώπισης των Κυπρίων φοιτητών στα Ιωάννινα. Σήμερα Τρίτη 29/11/2016 πραγματοποιήθηκε πράσταση διαμαρτυρίας από τον Σ.Κ.Φ.Σ.Ι. μπροστά από το κτήριο της Νομαρχίας Ιωαννίνων με θέμα τα

Διαγαλαξιακός τουρισμός στα Γιάννενα των Χριστουγέννων

Ένα όραμα χρόνων, που θέλει τα Γιάννενα πρώτο τουριστικό προορισμό μέσα και έξω από τα ελληνικά σύνορα,  φαίνεται πως φέτος θα πάρει σάρκα και οστά
με χιλιάδες επισκέπτες να καταφτάνουν στην πόλη μας ακόμα και από άλλα ηλιακά συστήματα.
Οι προετοιμασίες για τον εορτασμό των Χριστουγέννων ξεκινούν αμέσως μετά τον Δεκαπενταύγουστο, είναι γνωστό άλλωστε πως αν ο χρόνος δεν κυλούσε με την προσμονή για την εκάστοτε διαδεχόμενη γιορτή, δε θα ήταν δυνατή η σύσταση ανθρώπινης κοινωνίας.

ΠΑΡΟΔΙΚΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΓΩΝΙΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ !!


ΤΡΙΤΗ 29/11: Συννεφιά με χιονόνερο αρχικά και χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές μέσα στην ημέρα. Πιθανότητα χιονόστρωσης 70-75%. Θερμοκρασία 0-4oC.
ΤΕΤΑΡΤΗ 30/11: Συννεφιά με νιφαδόπτωση ή χιονόπτωση το πρωί

«Οπου μπέχο τρέχω κι όσο μπέχο αντέχω»

Φιλοσοφικές κουβέντες στον Τσουκάνη, συναυλίες με θέα τη λίμνη, κιθάρες στο Νησάκι, καφέ με σερμπέτια, κορίτσια στα Λιθαρίτσια. Ο μουσικός Σπύρος Γραμμένος ανακαλεί τις αναμνήσεις του από την πόλη που τον μεγάλωσε.
Ταξίδι
12:05, 26/3/2015
Ο μουσικός Σπύρος Γραμμένος πλέον ζει στην Αθήνα, όμως από τον τόπο που μεγάλωσε δεν ξεχνά τη βροχή, το Νησί, το Ρολόι, τον «τζε» και το «χαλόνι».


 Ο μουσικός Σπύρος Γραμμένος πλέον ζει στην Αθήνα, όμως από τον τόπο που

Τελευταία Νέα