Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!..Έκρηξη μετεωρίτη κάνει τη νύχτα μέρα


Ο μετεωρίτης εξερράγη πάνω από πόλη στη Σιβηρία και τράβηξε όλα τα βλέμματα (vid)
Μάρτυρες της έκρηξης στον ουρανό ενός μετεωρίτη, έγιναν την Τρίτη οι πολίτες της Δημοκρατίας της Χακασίας, στη νοτιοδυτική Σιβηρία.
Από την έκρηξη η νύχτα έγινε μέρα, με κάποιους να απαθανατίζουν το συμβάν, το οποίο έγινε αντιληπτό σε ολόκληρο το κρατίδιο ενώ υπήρξαν και αναφορές από την γειτονική περιφέρεια του Κράσνογιαρσκ.

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ: Με θειάφι γέμισε η θάλασσα στην Κοκκινόσκαλα Ακτίου

Λίγη ώρα μετά την σεισμική δόνηση που σημειώθηκε στις 14.50 το μεσημέρι της Τρίτης(6-12-16)  με επίκεντρο την περιοχή Ακτίου, ψαράδες που βρίσκονταν στην περιοχή επικοινώνησαν με το PrevezaPosto και μας ενημέρωσαν ότι έντονη μυρωδιά από θειάφι κατέκλυσε την περιοχή ενώ τα νερά άρχισαν να παίρνουν κόκκινο χρώμα.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ ΔΥΝΑΤΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ !!

Σεισμός 3,7 Ρίχτερ ταρακούνησε περιοχές της βορειοανατολικήςκαι ανατολικής ακτίνας σύμφωνα με επίσημη καταμέτρηση των σεισμογράφων του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 10 περίπου χιλιομέτρων και ήταν αισθητοί σε όλη την

Δίπλωσε νταλίκα στην εθνική Ιωαννίνων-Αθηνών

Ο τράκτορας κρέμονταν στον αέρα,πάνω από γκρεμό!!!
Ο οδηγός μιας νταλίκας, έχασε τον έλεγχο του οχήματος,όταν αυτό κινούνταν στην Οινική Οδό Ιωαννίνων-Αθηνών,στο ύψος της Κανέτας,με αποτέλεσμα  το βαρύ όχημα να εκτραπεί της πορεία του και να βρεθεί κάθετα στο οδόστρωμα

Σεισμός στην Πρέβεζα

Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγο στην Πρέβεζα. Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών ο σεισμός, σημειώθηκε στις 14:50 ώρα Ελλάδας, έχει επίκεντρο στο θαλάσσιο χώρο κοντά στο Άκτιο και εστιακό βάθος 5 χιλιόμετρα.

Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο, ο σεισμός είχε μέγεθος 4,3 βαθμούς και επίκεντρο δυτικά της Πρέβεζας.

Η δόνηση έγινε αισθητή στην ευρύτερη περιοχή της Πρέβεζας, την Λευκάδα και την Αιτωλοακαρνανία.

Ιωάννινα:Εκδήλωση Αφιερωμένη Στα Παιδιά Των Προσφύγων Στο Νοσοκ.Χατζηκώστα

Το Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων Γ. Χατζηκώστα σας προσκαλεί στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 09 Δεκεμβρίου 2016, με ώρα έναρξης στις 11.00 πμ, στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Νοσοκομείου μας αφιερωμένη στα παιδιά των προσφύγων

ΘΑ ΠΑΓΩΣΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ !! ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΟΛΙΚΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ''ICE''

Οι ενδείξεις άρχισαν να γίνονται αποδείξεις πλέον. Οδεύουμε προς μία μεγάλη καιρική αλλαγή μέσα στην Ευρώπη με πολικό ψύχος, χιονοθύελλες και ισχυρές καταιγίδες.
Φαίνεται πως ο Σιβηρικός κυκλώνας ξύπνησε για τα καλά στην Ρωσία και αναμένεται όλο αυτό να επηρεάσει όπως γίνεται τις περισσότερες φορές, όλη την κεντρική, ανατολική και νότια Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.

Στην απεργία της Πέμπτης και το Σωματείο καφέ μπαρ-κέντρων διασκέδασης

Στην Πανελλαδική απεργία  στις 8 Δεκέμβρη 2016 καλεί τα μέλη του το σωματείο καφέ μπαρ και κέντρων διασκέδασης του Ν. Ιωαννίνων. Σημείο συγκέντρωσης τα γραφεία της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΒΕ, Αραβαντινού 5ε και ώρα 10:00  και στη συνέχεια στο Εργατικό Κέντρο για πορεία προς την Κεντρική Πλατεία .

ΓΙΑΝΝΕΝΑ-Καταγγελία για ξυλοδαρμό εργαζόμενης από εργοδότη!

Την Κυριακή λίγο πριν το κλείσιμο του μαγαζιού, αφεντικό – τραμπούκος επιτέθηκε σε νέα εργαζόμενη σε τσιπουράδικο της πόλης. Τη χτύπησε με αποτέλεσμα η κοπέλα να μεταβεί στο νοσοκομείο Χατζηκώστα. Ο εργασιακός μεσαίωνας που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι παίρνει διαστάσεις βαρβαρότητας. Απλήρωτοι, ανασφάλιστοι, να τρέχουν απ’ το πρωί μέχρι το βράδυ και να είναι έρμαια στις «ορέξεις» κάθε εργοδότη που νομίζει ότι μέσα στο περιβάλλον εργασίας αποκτά ανεξέλεγκτη εξουσία απέναντι στους...

Χριστούγεννα στα παλιά Γιάννινα

Μπαίνοντας ο Δεκέμβρης με πολλές βροχές στα παλιά Γιάννινα, η απλή και ήρεμη τότε πόλη ζωντάνευε περισσότερο από τις προετοιμασίες όλων των κατοίκων της και της γύρω περιοχής για τα Χριστούγεννα, που έρχονταν.

Κι ενώ το κρύο γίνονταν πιο δυνατό κι ο Δεκέμβρης προχωρούσε, το χιόνι άρχιζε να πέφτει στην αρχή αραιό και μετά πυκνό κι αφράτο, που σκέπαζε την γραφική μας πόλη κι όλα έδειχναν ότι θα κάνουμε χιονισμένα Χριστούγεννα.

Τελευταία Νέα