Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

[Ελλάδα]Θεσσαλονίκη:Η Απίθανη Εικόνα Του Δρόμου Που Κάνει Πάταγο Στο Διαδίκτυο! (ΦΩΤΟ)

Με μια ξεκάθαρα ελληνική πατέντα καλύφθηκε ένα πρόβλημα από τα πολλά που υπάρχουν στις υποδομές της Βιομηχανικής Περιοχής Θεσσαλονίκης. Ο λόγος για μια τρύπα στο δρόμο που βρίσκεται στην Γ’ είσοδο της ΒΙ.ΠΕ., που σύμφωνα με κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, είναι απόρροια ενός σκαψίματος που έγινε στο σημείο στο πλαίσιο εργασιών από εργολάβο.

ΓΙΑΝΝΕΝΑ: (ΒΙΝΤΕΟ) Το διαμέρισμα καίγονταν και το Πυροσβεστικό δεν μπορούσε να περάσει στην οδό Κουγκίου

Σε φωτιά που ξέσπασε σήμερα το μεσημέρι στην Καλούτσιανη, στην οδό Κουγκίου, σε διαμέρισμα του Α΄ ορόφου, ενώ η Πυροσβεστική έφθασε άμεσα με δύο οχήματα προκειμένου να επιχειρήσει την κατάσβεση, ένα παράνομα παρκαρισμένο αυτοκίνητο είχε κλείσει το δρόμο! Το πρώτο, το μικρό πυροσβεστικό όχημα πέρασε και έφτασε κάτω από το διαμέρισμα. Όμως το δεύτερο πυροσβεστικό ήταν αδύνατο να περάσει καθώς...
ένα αυτοκίνητο ήταν κάθετα

Χρυσαυγίτες με επικεφαλής τον Λαγό εισέβαλαν σε δημοτικό, γρονθοκόπησαν δασκάλους και γονείς

Ομάδα χρυσαυγιτών, με επικεφαλής τον υπόδικο βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγό, εισέβαλε σήμερα στο Α' Δημοτικό Σχολείο Νέου Ικονίου, στο Πέραμα, τραμπουκίζοντας εναντίον δασκάλων και γονέων.

Αφορμή για το απίστευτο περιστατικό ήταν ήταν η απόφαση να φοιτήσουν στο συγκεκριμένο σχολείο και προσφυγόπουλα από το Σχιστό.

Σύμφωνα με επώνυμες καταγγελίες στην Εφημερίδα των Συντακτών, γρονθοκοπήθηκαν δάσκαλοι και γονείς στον χώρο του σχολείου, ενώ έξω από αυτό βρίσκονταν αστυνομικοί που παρέμειναν αμέτοχοι.

Γιάννενα: Επίσημη προκήρυξη για τον 20ο Μπιζάνιο Δρόμο


O 20ος Μπιζάνιος Δρόμος θα διεξαχθεί την Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου με διοργανωτές την Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Ιωαννιτών, στα πλαίσια των εκδηλώσεων εορτασμού για την απελευθέρωση της πόλης.

Στη διεξαγωγή του συμμετέχουν επίσης η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου και τα Αθλητικά Σωματεία ΑΓΣΙ, ΕΚΑ Δωδώνη, Α.Ο. Σπάρτακος Ιωαννίνων και Σύλλογος Δρομέων Ιωαννίνων.

Η εκκίνηση του κεντρικού αγώνα, ο οποίος θα είναι απόστασης 11.500 μέτρων, θα δοθεί στις 11 π.μ.. από το Μπιζάνι, στο Ηρώο Μπιζανομάχων.

Απίστευτο deal καπνοβιομηχανίας: Ποια μάρκα τσιγάρων εξαγόρασε για 50 δις την Camel

Ποια εξαγόρασε την πασίγνωστη καπνοβιομηχανία Camel;

Η βρετανική καπνοβιομηχανία British American Tobacco (“Lucky Strike”) προχωρά σε πλήρη εξαγορά της ανταγωνίστριας αμερικανικής Reynolds (“Camel”) με τη συμφωνία να αγγίζει τα 49,4 δισ δολάρια.

Η ΒΑΤ αύξησε την προσφορά της μετά την απόρριψη από την Reynolds της προηγούμενης πρότασης των 47 δισ δολαρίων που είχε κάνει τον περασμένο Νοέμβριο.

Τελευταία Νέα